canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
canım opun hayırlı olsun, inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve sana bebiş olarak gelir...
bbesko hayırlı olsun canım..
ama kafama bısı takıldı neden embrıyoları 5. gun tranfer etmıyolarda 3. edıyolar..
bebgın tutunması acısından 5. gun daha saglıklı embrıyolar olusurmuss..
benım de arkaadsım bana tup bebek yaptırırsan 5. gun tarnsfer eden merkez dıye tembıhledı...
yanı bazı merkezler 3. gunden sonra tutamıyoalrmıss..
doktoruna bı sor bencee.
oda tup yaptırdı ve tuttu.
5. gun yapıldı transferı
ben de senin gibi düşünüyordum 5. gün embriyosu sanki daha kesin gibi geliyordu ama öyle değilmiş, bebek için en uygun ortam anne rahmi ve ne kadar erken oraya konulursa o kadar iyi olurmuş. tabi ebriyo sayısı çok ve eleme zorlaşırsa 5. güne kadar hangisinin daha kaliteli olduğunu görmek açısından bekletilebiliyormuşta... ben senin yerinde olsam cnm artık tüpe geçerdim, evet biraz daha zor süreç, stresli daha çok iğne ilaç var ama önemli olan sonu güzel olsun. bir de anestezide korkma, güzel bir uyku uyumuş oluyorsun:)
Günaydınlarrr![]()
Bereketli , bol hamişli,güzel büyüyen yomoşlarla dolu bir hafta geçirmek dileğiyle herkese iyi haftalarr :))![]()
amin cnm.....sana da günaydın.