• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım

bebeşkom canım haberler çok güzel maaşallah:nazar::nazar::nazar: çok sevindim:52:çok heyecanlısın mutlusun inşallah 15 gün sonra güzel haberle geleceksin :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: o günü dört gözle bekliyorum :54::54::54::54:

en adet oldum hayallerim suya düştü moralim bozuk

aysecim moralini bozma lütfen rahim filminden sonraki 3 ay hamile kalma ihtimali artıyo daha 1.ayındasın..hiç üzülme sen noral yollardan hamile kalıcaksın bence..ama hemen ümitsizliğe kapılma..

nasılsın canım sıra sana geliyor farkındamısın, mda hamiş,bebeşkonunda geliyor,sıra sende sendende mutlu haberi alacağız inşallah:16::16::16::16:

canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
bebeskom hayırlı olsun miniklerin hadi bakalım gün saymaya başlıypruz.
canım nasılısın bi daha test yaptınmı canım

gözünüz aydın adınıza çok sevindim allah herkese yaşatsın bu duyguyu...

Canım heyecanla seni bekliyommmmm hadi gel artık güzel haberlerle :16::16::16::16::16:

nerdesin canım merakla bekliyorum sonucunu gel artık :3:

merhaba arkadaşlar dün testimi yaptım 132,77 çıktı sanırım iyi gidiyoruz 2 gün sonra tekrar baktırmam gerekiyormuş. şimdilik iyiyim teyzeleri. :16:

merhaba arkadaşlar dün testimi yaptım 132,77 çıktı sanırım iyi gidiyoruz 2 gün sonra tekrar baktırmam gerekiyormuş. şimdilik iyiyim teyzeleri. :16:

canım ne güzel herşey yolunda:nazar::nazar::nazar::nazar: yerim ben o kuzuyu:emir_bebek: iyi bakın kendinize :54::54::54:

merak ettim yaw nerde kaldın :33: teyzesi yesin minik bulguru :1: değerinin yükselceğini biliyodum canım bundan sonra daha fazla dikkat et kendine..

nasılsın canım sıra sana geliyor farkındamısın, mda hamiş,bebeşkonunda geliyor,sıra sende sendende mutlu haberi alacağız inşallah:16::16::16::16:

iyiyim canım ya nasıl olayım diyet spor kafayı yemiş durumdayım :1: topicte hamile kalmayan bi tek ben kaldım sanırım herkes tüp bebek tedavisinde yada hamile..inşallah sıra bana geliyodur canım ya..inşallah o mutlu haberi verebilirim bende..

Hamilelik takvimi de pek yakışmış.İnşallah orda da 30'lu haftaları göreceğiz.Değerin katlamış çok iyi. Kimyasal falan olsaydı asla bu kadar katlamazdı.Şimdilik çok iyi gidiyor maşallah.Doktorlar belirli bir değere kadar 2 günde bir tekrarlatıyorlar.Kendine ve bebişe iyi bak...

çok sevindim canım benim ne mutlu sana dinlen kendini yorma hiç birşey yapma, bebişinle konuş sev inşallah güzel dertsiz bir hamilelik geçirerek bebişine kavuşursun :))))

mda tekrardan sevindirdin bizi cnm, tekrardan tebrikler...takvimde pek yakışmış gerçekten:)

izindeyiz mavi teyzesi senden tecrübelerini bize aktarmanı bekliyoruz. :21::21:

canım tecrübelendinmi bilmiyorum öğrendiklerimi yaptıklarımı paylaşırım tabiki.sana tavsiyem şimdiden her gün 3 tane ceviz yemeye başla ben her sabah tüketiyorum daha fazlada olabilir,ceviz beyin gelişiminde çok önemli,sabah akşam hergün süt içmeye dikkat ediyorum,hergün 1 yumurta yiyorum,peynir kesinlikle tüketiyorum,maden suyu çok iyi geliyor ilerleyen dönemlerinde mideni çok rahatlatıyor bende yanma olduğu için kesinlikle içiyorum,hamur işi çok tüketme ve şimdiden tuzu azalt ben bazen hiç kullanmıyorum bile ödem yapıyor çünkü,bebeğin gelişiminde protein çok önemli bunu unutma,ıspanak,brokoli,semiz otu çok faydalı ben hep tüketiyorum,bir de yoğurt ........şimdilik bunlar aklıma geliyor herşeyi yiyorum ama özellikle bu yazdıklarımada çok dikkat ediyorum olmazsa olmazlar:1:

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar dün testimi yaptım 132,77 çıktı sanırım iyi gidiyoruz 2 gün sonra tekrar baktırmam gerekiyormuş. şimdilik iyiyim teyzeleri. :16:

maşallah subanallah

lüüüüllllüüüülüüüüüüüllllüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canımcımmmmmm ne kadar sevindim anlatamam,çok ama çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğurursun ve bebişin sana sağlıkllı gelir inşallah...

Hamilelik takvimi de pek yakışmış.İnşallah orda da 30'lu haftaları göreceğiz.Değerin katlamış çok iyi. Kimyasal falan olsaydı asla bu kadar katlamazdı.Şimdilik çok iyi gidiyor maşallah.Doktorlar belirli bir değere kadar 2 günde bir tekrarlatıyorlar.Kendine ve bebişe iyi bak...
amin canım inşalah bend e30 lu haftalara gelebilirim.

çok sevindim canım benim ne mutlu sana dinlen kendini yorma hiç birşey yapma, bebişinle konuş sev inşallah güzel dertsiz bir hamilelik geçirerek bebişine kavuşursun :))))
yormamaya çalışıyorum canım ama işe geliyoru mecbur , dn biraz falza yürümüşüm çok agrım oldu ama akıllandım.

mda tekrardan sevindirdin bizi cnm, tekrardan tebrikler...takvimde pek yakışmış gerçekten:)
canım teşekkürler.

canım tecrübelendinmi bilmiyorum öğrendiklerimi yaptıklarımı paylaşırım tabiki.sana tavsiyem şimdiden her gün 3 tane ceviz yemeye başla ben her sabah tüketiyorum daha fazlada olabilir,ceviz beyin gelişiminde çok önemli,sabah akşam hergün süt içmeye dikkat ediyorum,hergün 1 yumurta yiyorum,peynir kesinlikle tüketiyorum,maden suyu çok iyi geliyor ilerleyen dönemlerinde mideni çok rahatlatıyor bende yanma olduğu için kesinlikle içiyorum,hamur işi çok tüketme ve şimdiden tuzu azalt ben bazen hiç kullanmıyorum bile ödem yapıyor çünkü,bebeğin gelişiminde protein çok önemli bunu unutma,ıspanak,brokoli,semiz otu çok faydalı ben hep tüketiyorum,bir de yoğurt ........şimdilik bunlar aklıma geliyor herşeyi yiyorum ama özellikle bu yazdıklarımada çok dikkat ediyorum olmazsa olmazlar:1:
bunlar süper bilgiler ben normal de hiç süt içmezdim şimdi sabah akşam iç,yorum yogurt zaten çok severim hemen şimdi ceviz almayada gideyim ben

lüüüüllllüüüülüüüüüüüllllüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canımcımmmmmm ne kadar sevindim anlatamam,çok ama çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğurursun ve bebişin sana sağlıkllı gelir inşallah...

canımmmm çok teşekkür ederim tatlım

Aminnn canim girememistim bikacgundur hayirli olsun arkadasimmm 15gun geri sayim basladi geriye dogru okuyorum kizlarin yazdigini takip ediyorum optum canimmm cok evindim anestezisiz toplanmis bide valla bravo sana:16:

Back
X