bebeşkom canım haberler çok güzel maaşallahçok sevindim
çok heyecanlısın mutlusun inşallah 15 gün sonra güzel haberle geleceksin
o günü dört gözle bekliyorum
![]()
MAVİM CANIMMM İLK SENİN HEBERİNLE MUTLU OLDUK SONRA DOA82 SONRA MDA SIRA BENLE SUPERİSİNDE TABİKİ DİĞER ARKADAŞLARDA VAR AMA BİZ ŞUBATTAN BU YANA BERABER BAŞLADIK YA BU İSİMLERİN YERİ AYRI BENİM YANIMDA İNŞALALH 15 GÜN SONRA BENDE SENİN KADAR MUTLU OLCAM ALLAHIN İZNİ İLE DUALRINI EKSİK ETME NE OLUR ÇOK DUA ET CANIM ARKADAŞIM ÇOK İHTİYACIM VAR BİLİYOSUN ÖPÜYORUM ÇINAR BEBEKLE SENİ

bebeskom hayırlı olsun miniklerin hadi bakalım gün saymaya başlıypruz.
ALLAH RAZI OSLUN CANIMM DEĞERİN KATLANMIŞ ÇOK SEVİNDİM İNANNNNN SENDE ÇOK DUA ET MDAM ÇOK HEMDE(((( BENDE SİZLER GİBİ O MUTLULUĞU YAŞIYAYIMM İNŞALALHH
hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah mutlu sona ulaşırsınız. :))) senin içinde heyecanla gün sayarız ne güzel :))))
MEDİDS CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENDENDE ÇOK HEYECANLIYIM İNŞAŞALH HEP DEVAM EDER BU MUTLULUĞUMM SENİNDE DUALARINI BEKLİYORUMM CANIMM
tatlım çok sevindim senin heyecanına ortak oluyorum inankimaşallah bebişlerine inşallah yarın yada çarşamba günü hayırlısıyla transferin yapılır ve birlikte gün saymaya başlarız
![]()
SUPERİM SEN NE ZAMAN BAŞLICAN CANIM ARTIK SENİN İÇİNDE HEYECEANLANALIM DEMİ AMABAYRAMDAN 3 GÜN ÖNCE SONUCUM ÇIKACAK İNŞALLAH 2 BAYRAMI Bİ ARADA YAŞARIM ÇOK DUA ET CANIMMM
Hadi bakalım gözümüz aydınn :) Kız sorsaydın ya kaçı işleme alındı ve kaçı bebik oldu diye :) İnsan heyecandan sorucaklarınıda unutuyo desene :))
JOLLYY AYDINLIK İÇİNDE OLALIM HEP CANIMM VALLA KUZUM HEMŞİRE DÖLLENMENİZ GERÇEKLEŞTİ DİYİNCE SORAMADIM KAÇI DİYE YARIN SORARIM İNŞALLAHH YİNE HEYECANDAN UNUTMAZSAM![]()