Yükselmiştir o sonradan cnm merak etmeVallahi kadın dogum alanında rahimi yumurtayı tuttu herseyi öğrendik buymasan sonra tip opudan cok zorlanmayız
Hadi cnmm normalde 14'ten yukarı transferi yapmıyorlar dondurup sakliyorlar bebisleri ama bak olucak olduktan sonra kalınlık incelikte farketmiyor bir sekilde tutunuyor bebik. Yeterki vakti zamani gelmiş olsun
Ayyy hadi gözün aydin gelmiş adet:)Cok heyecanlı bu gidişle sende benden önce kaparsın bebisiEn ideal transfer 10mm'mis. Ama 7'den 14 'e kadarda yapılıyormuş. Ama herhalde istatistiksel olarak 10'da Basari oranı yüksek olduğu icin 10'u yakalamaya calisiyolar. Gerçi Mda'yada söyledim bak 16 ile tutmuş onun. Vakiti zamani gelince oluyor bu isler. Burda biraz araştırdımda 6,5 'la transfer girip tutan bile var. Kısmet artık
![]()
evet geldi çok şükür canım. sanmıyorum en azından benim daha 2 haftam var sen de bekledin çok inşallah güzel kalınlaşır rahmin de alırsın artık bebeklerini. erken almak daha iyi değil mi sıkıca tutunsunlar mens in sonuna kadar :) benim de 7-8 bikere de 9 oldu inşallah bu sefer daha çok kalınlaşır. destekleyici puregon kullanırken kullanmadım ama daha önceki aşılamamda ilk aşılamamdı ve o aralarda işte ovulasyon takibi yapılan aylarda climara kullandım o zaman da 7.7 ve 8 olmuştu. o zaman menogon ve femara kullanmıştım. sonra puregonlara geçtik 2 aşılama yapıldı zeynep kamilde birinde 9 mm idi ilkinde. artık bantların arkasından oldu diye mi işe yaradı bilmiyorum ikincisinde de 7.1 di. ama rahim anomalim olduğu için isticem destekleyici. hatta mümkünse estrofem tablet. o bana iyi gelmişti hamile kalmıştım onunla :)
canım..cok şükür gelmiş kırmızılar..ve evet artık başlıyorsun hayırlısıyla...senin için çok heyecanlanıyorum..neler oluyor ilaçlar nasıl kullanılıyor bir bir ayrıntılı anlat mutlaka canım...umarım herşey yolunda gider ...benim moralim yine bozuk...yine olmadı büyük bir ihtimalle...bugün 9, günüm..nerdeyse yarın hasta olacağım öyle bir haldeyim canım..bacaklarım belim karnım..öyle ağrıyorki ve ne acıki ben bu ağrılara yabancı değilim...geldi gelecek adetim...yine olmadı ...yine olmadı......erzuruma git gel canım cıkmıştı..onca emek onca masraf yine boşa gitti...ve işin kötüsü bi sonraki ademi beklemek zorundayım...oda yaklaşık kasımın 15 inden sonraya denk gliyor...o zamana kadar senin güzel haberini alırım da moralle başlarım inşallah bende tüpe...öpüyorum canım..
evet sevdem 2 gün gecikti ama normaldir tedavilerin arkasından oluyor böyle. bir de öyle lekelenme tarzında olmadı 3-4 gün. pazar sabahı lekelenme geldi kahverengi sonra pembe idi tuvalete girdiğimde gün içinde. ertesi gün söküldü. çok mutlu oldum. anlatırım tabi kuzum. 225 doz puregon ile başlicaz.kendim vuruyodum zaten iğneleri alışkınım aşılamalardan. kocişe de keçiboynuzu kürü yapıyorum 2 gündür kendisi istedi :) içiyo lıkır lıkır. 10 gün bari içireyim dedim. canım sen de lütfen belirtilere takılma. belki de bebektir. sanki hissetmicekmisin bebek varsa da aynı belirtileri. ben tutacağına inanıyorum. bozma moralini. olmazsa da üzülmek yok tüp bebekle başarı şansın yüksek bence.
ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora gidince anlattım aşılama geçmişimi kıymatli bebek dedi :))) bana da progestan verdi,ama ben sabah akşam ağızdan aldım aşılamalardan alışkın olduğum için :)) bir kutu içtim ikinci kontrole gidince tekrar başlamama gerek olmadığını söyledi şimdi sadece folbiol ve euthyrox kullanıyorum. :)))
canım sende mi tiroid hastasısın. benim de tsh ilaçsız 4.6 iken ilaca başladım ben de euthyrox kullanıyorum 50 mg. haftasonları içmiyorum öyle dengeledik. hamilelikte de hemen yükseliyor bu meret sen nasıl kontrol altında tutuyosun canım?
slm kızlar nasılsınız,misafirlerim dün akşam gittiler,kaç gündür uzanıp oturamadığımdan ayaklarım öyle bir şiştiki yürüyemiyordum bile,belim deseniz çok fena hep tutuldum kaldım,dün akşam masaj yaptı eşim ayaklarıma bugün biraz indi.gecede çok rahatsızlandım ve bağırsaklarım bozulmuş tuvaletten çıkamadımbide kaç gündür uykusuzdum anlayacağınız mahvolmuş bir durumdayım,daha temizlik yapılacak eve ve haftaya bayram
![]()
ay canım yaa ben bıktım vallahi senin bu misafirlerinden hep yoruyosun kendini.uzaktan mı geldi misafirlerin? ne kadar yardımcı olsalar da hamile insana yatıya kalınır mı ki canım ya. adetlerinizi filan bilmiyorum tabi ama ben sana üzülüyorum. artık daha sık dinlenmen lazım ayakların şişer ayakta kalma. sonra en rahat geçen gibi görünse de riskli bu aylar. kendimi iyi hissediyorum deyip sakın kontrollerini ihmal etme maşallah çınarımız çok hareketliymiş ama sen yine de hep dinle bebeğinin hareketlerini. evi de boşver ya misafirin arkasından bi sil süpür yap yeter doğuma yaparsınız büyük temilzik.
canım çok saol,gece çok korkmuştum karın ağrısı mide ağrısı .......
annem yardım edecek temizliğe biz yapalım dedi annem,, doğuma yakın bir daha yapılacak o zaman yardımcı gelecek.bugün hep yatayım diye planlamıştım ama öğleden sonra çarşıya çıkacağız bebişin eksikleri var onları tamamlicaz toptancı bebek mağazası buldum oraya gideceğiz,0-3 ay zıbın pijama takımı falan alcam biraz daha.....
neresiymiş o tontancı bize de söyle bakalım aklımızda bulunsun :)))
bu climara forte bantları nezamana kullanıcam bilgisi olan varmı
doktorunu aramalısın bence canım aşılama mı tüp bebek mi? yani