• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
keşke bende çoook büyük şehirlerde olsaydımda, aradığım kadın tüp bebekçi bulabilseydim.
3 negatif aşılamam var, erkek faktörü sebep...
diyarbakırdayım ve tüp yapan kadındoğumcu, kadın dr yok!!!
eşimde o yüzden 1 yıl erteledi, oysaki biz çekiyoruz bütün sıkıntıları, sanki erkeklerin kendileri çekiyorlar, tek bi görevleri var biliyorsunuz onuda zaten, malum şey:34:
bende tüp yapıp sizin heyecanınıza ortak olmayı ne çok isterdim....
Rabbim buradaki bütün hamilelere, sağlıcakla kucaklarına çocuklarını almayı nasib etsin inşaallah.
bende burdan sizin heyecan ve sevinçlerinize destek olurum inşaallah, kızlar yaa banada dua edin ne olur, hatta 1 yıl beklemeyeyim kendiliğinden gelsin:2:

bende çoğunuzun birzamanlar hissettiği gibi, yoruldum artık, bedenen ve zihinen.

keşke bende çoook büyük şehirlerde olsaydımda, aradığım kadın tüp bebekçi bulabilseydim.
3 negatif aşılamam var, erkek faktörü sebep...
diyarbakırdayım ve tüp yapan kadındoğumcu, kadın dr yok!!!
eşimde o yüzden 1 yıl erteledi, oysaki biz çekiyoruz bütün sıkıntıları, sanki erkeklerin kendileri çekiyorlar, tek bi görevleri var biliyorsunuz onuda zaten, malum şey:34:
bende tüp yapıp sizin heyecanınıza ortak olmayı ne çok isterdim....
Rabbim buradaki bütün hamilelere, sağlıcakla kucaklarına çocuklarını almayı nasib etsin inşaallah.
bende burdan sizin heyecan ve sevinçlerinize destek olurum inşaallah, kızlar yaa banada dua edin ne olur, hatta 1 yıl beklemeyeyim kendiliğinden gelsin:2:

bende çoğunuzun birzamanlar hissettiği gibi, yoruldum artık, bedenen ve zihinen.

canım benim, sana çare olduktan sonra ne fark eder ki erkek dr. kadın dr. eşini ikna edebilsen keşke,umudunu hiç kaybetme hiç beklemediğin bir anda bebeğin sana gelecektir.

Ben 3 aşılama negatiften sonra tüp bebek için dosyamı hazırladım onay beklerken bebeğim kendiliğinden geldi bana çok şükür inşallah darısı en kısa zamanda sen ve senin gibi isteyen herkesin başına Allah'ım bu duyguyu herkese yaşatsın.

kızlar hepinize teşekkür ederim Allah utandırmasın dualarınızı bekliyorum..

bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördük:nazar::nazar: bebişim 8 mm herşey yolunda:nazar: rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş:49: şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi.... yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm:1: bir tek kilo konusunda uyarı aldım :1::1:bu arada bebişim kesenin sağ tarafında :nazar::nazar:

Ayy maşallah bebişine.Allah nazarlardan korusun.Kalp atışını duymak apayrı bir duygu.Allah isteyen herkese yaşatsın inşllah.Benim 8. haftaya kadar hiç bir şeyciğim yoktu,endişelendim bende bir sorun mu var diye.Ama 8. hafta bulantı, iştahsızlık ve halsizlik bir başladı çok kötü oldum.14. hafatya kadar da sürdü.Bazılarının sonraki haftalarda başlıyor bulantısı.ama dilerim bulantısız geçirirsin çünkü o dönem yaşamaktan bezmiştim:))

bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördük:nazar::nazar: bebişim 8 mm herşey yolunda:nazar: rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş:49: şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi.... yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm:1: bir tek kilo konusunda uyarı aldım :1::1:bu arada bebişim kesenin sağ tarafında :nazar::nazar:
allah tamamina erdirsin saglikla:))) daha artistik pozlari da bekliyoruz:P

canım saglıklı olsunda bekle canım en iyisi ben ilkinde hep gittim önce kese sonra kalp atışı vs vs ama 6.haftamda 2sindede kalp atışını duydum hatta ilkinde duyamadım drum gösterdi bak inip çıkan şey varya diye tüp bebek drları hariç digerleri illa 7. 8. haftayı bekletiyorlar saolsun drum ben 2.de gitmeyince kendi çagırıyordu çok şanslıyım o konuda:16::16

melek04 maşallah canım devamı gelsin nur topu gibi inş:nazar::nazar:

ercelf sonunda bacım başladın tedaviye ooh rahatladım bende sürü ayagını geliyorum arkandan nerde başladın buarada herşey gönlünce olsun arkadaşım dualarımız seninle:54::54:

canım transferin yapılmış hayırlısıyla sonucunuda arefe günü alıcakmışsın..inşallah bebişin şuan annesine sımsıkı tutunmuştur ve bayram sürprizi yapar hepimize..dualarım seninle canımcım :16:

allah razı olsun canım yapıldı çok şükür darısı bekliyenlerin başına inşalalhh ..bende bebeişimin benle olduğunu düşünüğyorum canım içimden öyle geçiyor ...dualarınız eksik etmeyin teyzeleri bebeşim hep benle olsun inşalalhh öpüyorum senide canım sen neler yaptın görüşmeyeli kasımda başlıcan demi tüp bebeğe

tedavin başlamış canım hayırlı olsun inşalalh sonuda çok güzelolur sana bebiş olarak döner aminnn

Kızlar nasılsınızzzz? Tedaviye devam eden ve sonuç bekleyen kimler var. O kadar geride kaldımki kimsecikleri takip edemiyorummm :((((
Umarım hayırlı haberlerinizi alırım.

allah razı olsun canım yapıldı çok şükür darısı bekliyenlerin başına inşalalhh ..bende bebeişimin benle olduğunu düşünüğyorum canım içimden öyle geçiyor ...dualarınız eksik etmeyin teyzeleri bebeşim hep benle olsun inşalalhh öpüyorum senide canım sen neler yaptın görüşmeyeli kasımda başlıcan demi tüp bebeğe

iyi düşün iyi şeyler olsun tabi canım benim..bebişin seninle şuan bol bol konuş onu ne kadar çok istediğini anlat ona :16: dualarımda hep seninle canım..ben iyiyim canım kasımda inşallah tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa..sen ayağını sür ardından ben gelicem inşallah :34:

iyi düşün iyi şeyler olsun tabi canım benim..bebişin seninle şuan bol bol konuş onu ne kadar çok istediğini anlat ona :16: dualarımda hep seninle canım..ben iyiyim canım kasımda inşallah tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa..sen ayağını sür ardından ben gelicem inşallah :34:

o benim bayram hediyem olcak rabbimden bana armağan olcak teyzesii inşalalhh arkadmadanda sizler gelceksinzi 2012 yi hamiş bitiricez allahın izniyleeee :49::49::49:

Kızlar nasılsınızzzz? Tedaviye devam eden ve sonuç bekleyen kimler var. O kadar geride kaldımki kimsecikleri takip edemiyorummm :((((
Umarım hayırlı haberlerinizi alırım.

benim tranferim yapıldı cuma günü 24 kasımda testim var allahın izniyle canım sen neler yaptın

benim 2 arkadasım var. biri poziti dusunen digeri tam tersi.pozitif dusunen sahıs 10 yıl sonra tup bebek merkezine gittiler o esnada aşılama yapılacaktı bir anda hamile cıktı.tup bebege gerek kalmadı.digeri de on kez tup bebek denemiştir hepsi dusukle sonuçlandı.siz siz olun pozitif dusunun

günaydınlar mutlu bir gün olur inşallah..kızlar adetim 3 gün gecikti yine..biraz önce test yaptım ve görmeye alıştığım görüntü tabiki tek çizgi :36::36: ama göğüslerim çok acıyo ya neden acır sizce?aralarda kasıklarımada kramplar giriyo kısa süreli ve hemen geçiyo..

günaydınlar mutlu bir gün olur inşallah..kızlar adetim 3 gün gecikti yine..biraz önce test yaptım ve görmeye alıştığım görüntü tabiki tek çizgi :36::36: ama göğüslerim çok acıyo ya neden acır sizce?aralarda kasıklarımada kramplar giriyo kısa süreli ve hemen geçiyo..

cnm çift çizgiyi bir gün bizde göreceğiz inşallah:)
ağrılar bazı dönemler olabiliyor, belki de adetin kapıda bekliyor...gönül ister ki tabi hiç gelmesin:)

cnm çift çizgiyi bir gün bizde göreceğiz inşallah:)
ağrılar bazı dönemler olabiliyor, belki de adetin kapıda bekliyor...gönül ister ki tabi hiç gelmesin:)

bende testin sonucunu beklerken kendi kendime dedimki bigün görebilecekmiyim acaba çiftçizgiyi :1: adetim gelsin artık ya her ay gecikmesinden sıkıldım ne var gününde yada ertesi gün gelse?benimle inatlaşıyo sanki gelmem diye :1: ne yapalım beklemekten başka yapacak bişeyim yok canım..

günaydın canım...bir kaç gün daha bekle bakalım olmazsan kan testi yaptır,o kramplar falan adet öncesi sıkıntılarda olabilir...

günaydın...adetlerin geç geliyor sanırım hep. hormonlarında bi sorun varsa ve tedavide dğilsen hayıt otu kullan tavsiye derim...hormonları düzenliyormuş

Back
X