Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine haksızlık etme lütfen, sen çok şükür daha şanslısın, bir tane prensesin var, allah ona uzun ömür versin cnm.
sıfırdan başlamak için 2-3 ay ara veriliyor cnm, o nedenle başka şeyler düşünme.
ben açıkçası hep olacak diye düşündüğümden pek üzülmedim sanırım. yani kan verdiğimde adet olmuştum zaten, sonradan mı patlayacağım ne ağlamadım bile, belki de hisetttiğim adet sancıları beni zaten alıştırmıştı sonuca. Arada düşünmüyor değilim yaa olmazsa diye ama elimizden geleni yapıyoruz sonuçta. Hep hayırlısını diliyorum, demek ki şu an için hayırlısı böyle. Neden olmadı diye düşünmeyelim, sıkma canını, zamanı var, elbet olur..
HAKLISIN CNM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
herşeyin hayırlısı olur inşallah
acele etmeseydin belki ikimiz hamileyiz diye yazardık![]()
buda olmadı 0,5 çıkmış sonucum hepinizden allah razı olsun
Aman yaa dışarıdaydım bende bir umutla açmıştımHayırlısı buymuş demekki cnm pes etmek yok. Hepimiz negatifleri bir çok gördük yılmadık ayaktayız. Dondurulmuş bebeklerinle yeni sürece başladığında hepsini unutucaksın . İnş. en kısa sürede moralini toplayıp tekrardan aramıza dönersin
![]()
bebesko inan çok üzüldüm ama sadece sabretmek düşüyor sana.sakın eksik dilek dileme ALLAH doğru zamanda hakkında hayırlısını versin.
Canım ya çok üzüldüm senden çok ümitliydim beni de ümitsizlik kapladı şimdi bu işin sonunda negatifi almak da varmış onu anladım nasip değilmiş demekki canım üzülme desemde nafile
canım inan ki çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum sakın isyan etme Allah'ım sizlere de en kısa zamanda benim yaşadığım gibi bir mucize yaşatsın.İsimlerinizi bilmesemde her dua edişimde sizlerde varsın.Sabret canım elbet günü ve zamanı var çok üzgünüm...
canım seyhanın dediği gibi, seni en iyi anlayanlardan biri de benim yakın zamanda negatifi gören biri olarak. ama insan hemen yeni tedavi sürecine başlamak istiyor, ve unutuyorsun. inşallah güzel haberlerini vereceğin günler çok yakındadır.
Off yaa, demek olmadı oysa çok ümitlenmiştim hep olumlu hissetmiştim senin için.Zamanı değilmiş.Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verecektir inanıyorum. Çok geçmiş olsun başka diyecek birşey bulamıyorum...
bebeşkom çok ümitliydim gerçekten şaka mı bu yoksa?inanamadım bir türlü:44: bu seferde olmadıherşey yolundaydı, vardır bunda da bir hayır rabbim verecek ama şimdi zamanı değilmiş demekki dualarımız kabul olcak canım benim hiç umudunu yitirme sakın belkide tedavisiz gelecek,sabrın sonu selamettir.....
müjdeyle gelceksin inşallah sabırsızlıkla bekilyourm pozitif hissediyorum senin kutunda bebeskooooo
bebesko inşallah sonucun güzel çıkar çifte bayram yaparsın.Allah yardımcın olsun...
hadi beh sağlık olsun bebeskom bizler ne kadar alışık olsakta zor geliyor biliyorum ama en güzelini rabbim biliyor. vardır yoluna koyduğu bişeyler sırası vardır onunda elbet bekleriz sıramızı elbet be kuzum.
şafak sayıyorum bugün 47 kaldı:18: belki nete giremeyebilirim yoğun olacağım bugün tatlı falan yapacağım öpüyorum hepinizi
HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN RABBİM TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
![]()
ayy ne güzel topiğimize 2 prenses ve bir prensimiz daha ekleniyor.Allah sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar... Allah'a emanet olun dostlar...
ayy ne güzel topiğimize 2 prenses ve bir prensimiz daha ekleniyor.Allah sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar... Allah'a emanet olun dostlar...
günaydın tatlım bugün arefe herkes çok yoğun olacaktır. benim de kontrolüm var 11 de çıkıcam evden inşallah biraz daha büyümüşlerdir artık opu günü belli olsun istiyorum sonra da kayınvalideme gidip börek yapacağım kendisi malesef hamur işlerinden hiç anlamıyorsen de ne hamaratsın maşallah bize kimse gelmez pek bayramda o yüzden yapmam tatlı falan çikolata ve şekerim var yiter onlar. az kaldı senin de doğumuna 1 ay dediğin nedir ki geçiverir. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sezeryan mı düşünüyorsun cnaım?