Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aramıza tekrardan hoşgeldin, bundan sonra yakın takibimdesin:) inşallah kolaylıkla raporunu alıp tedaviye başlayacaksın ve seni bekleten meleğin sana gelecek.

inşallah canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda güldürür canım benim...

canım moralini bozma lütfen. burda 1-2 arkadaşımız daha yaşamıştı benzer durumları. ama hepsi bir şekilde tedavilerine başladılar, bu ay olmazsa bir sonraki ay, ama c.tesi inşallah yumoşların ben burdayım derler.

ooooo, bir şey kalmamış desene cnm, bol bol kaliteli yumurtan olup güzel döllenirler inşallah cnm, bundan sonrası daha bir heyecanlı, bol şans...

günaydın....

soğuk bir güne uyandık kızlar,kendinize dikkat edin hasta olmayın sakın :)))

Karakedi, canım aramıza tekrar hoş geldin tüp bebek başlayacakmışsın hayırlısı ile tedavinin güzel sonucunu alırsın inşallah. :))

Sardunya,canım sen moralini yüksek tut bu yumurtaların ne yapacağı belli olmaz c.tesi'ye kadar atak yapabilirler sen umudunu kaybetme de. :)))

Onurumsun,Sen de gerçekten yolu yarılamışsın hadi bakalım bu tedavin sana bebişini getirir inşallah. :))))

inşallah canım benim inşallah herşeyin hayırlısı olur..

Hoşgeldin canım Allah yolunu açık etsin kolaylıklar versin. masal arkadaşımız negatif olan tüp bebek denemesinden sonra inzivaya çekildi canım kendini hazır hissettiğinde geri dönecektir. bu arada aklına takılan birşey olursa rapor sürecinde burdan yardımcı olurum. bir de bizim "zeynep kamil de aşılama yaptıranlar" topiğimiz var aşılama kategorisi altında. ordaki arkadaşların hepsi zeynep kamil de aşılama sürecini atlattı ve tüp bebek raporuna başvurdu herkes yardımcı olur. ilk adetinin 3. gününde git tüp bebeğe canım sekreter e söyle o sana o gün yapılacakların listesini verir.

benim de sonradan 300 doza çıkarmıştı. merak etme elbet uyarılma olacaktır canım. uzun protokol ü hiç bilmiyorum canım ama 300 e çıkınca belki uyarılır. yoksa iptal eder ki inşallah böyle olmaz. umarım ortaya çıkarlar artık :)

tmm cnm orayıda ayrıca yakın takibe alıyorum o zaman...ahh bir hastalanabilsem gidicem ama şu hastalanamama sorunu psikolojimi iyice alt üst ediyor 60 gün 50 günde bir ancak hastalanıyorum ondada işte 3 günü zor buluyor bakalım hayırlısı..

Hoşgeldinn :)) Teşekkür ederiz seninde tedavin hayirli ugurlu olsun simdidenn :)

Cnm yaa daha cok erken ortaya çıkmaları icin hiç moralini bozma stres yapma bı dahaki tedavide gösterir onlar kendilerini :16:

Oo hadi bakalimm zoru bitmiş kolayı kalmış :) Yarın bı suru bebis anne adayı olucaksinn pazarteside alırsın artık o adaylardan birini alirsin göbusune:16:

sağol canım çok teşekkür ederim..jolly cim seninde doktorun aret kamar dı öyle değil mi?transferinide o mu yaptı canım?

:nazar:Destekleriniz için saolun çok heyecanlıyım anestezi olucak ilk denemem olucak hayirlisiyla

Son düzenleme:
sağol canım çok teşekkür ederim..jolly cim seninde doktorun aret kamar dı öyle değil mi?transferinide o mu yaptı canım?

Evet cnm benim Dr'umda Aret bey. Transferimide tüm muayneleride kendisi yaptı :)

:nazar:Destekleriniz için saolun çok heyecanlıyım anestezi olucak ilk denemem olucak hayirlisiyla

Öyle bir miss uyuyacaksın ki seni uyandirmaya calistiklarinda Kızacaksın bilee:1:

Günaydın :))))

Hafta sonu da geldi sayılır :) yarın bir sürü misafirim var, yarın bana dinlenmek yok :))))

bu ay uzun protokol tüp bebeğe başladım.adetin 4.günü gonal f 450 225 mıu.iğneye başladım.bugün adetimin 8.günü muayeneye gittim.ama hiç yumurtam oluşmamış.iğnenin değerini 300 'e çıkardı doktor.moralim çok bozuldu.senin yaşında 3-4 tane en az yumurtan olman lazımdı dedi.bende çok şaşırdım.aşılamalarımda bile hiç yumurtlama problemim olmadı.cum.tesiye randevu verdi.gene yumurta oluşmazsa bu ay iptal ederiz.önümüzdeki ay başlarız tekrar dedi.acaba neden böyle oldu.moralim çok bozuldu.kızlar sizde de hiç böyle oldu mu?

merhaba canım ben de tüp bebek için gonal f e başlamıştım az ve tam olgunlaşmamış yumurtalar oluşmuştu bu yüzden tüp bebek aşılamaya çevrildi aşılamalarımda benim de senin gibi sorunum olmamıştı ama tüp bebek tedavisini kafamda çok büyütüp gereksiz yere ve çok fazla sıkıntıya girmiştim stresle de alakalı oalbilir demişti dr um. yeniden tüp bebek denemem olduğunda memoriale gittim gonal f ile birlikte menogon kullandım uzun süre ve yüksek dozda kullandım az da olsa yumurta oluştu ve olgunlaştı
umarım güzel sonuçlarla karşılaşırsın sadece kendini stresten uzak tut

herkese merhaba umarım herkesin keyfi yerindedir...

günaydın mcan cım maşallah 31. haftalık olmuşsun doğumun yaklaşıyor Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım hep okuyorum yazdıklarını bir hal hatır sorayım dedim inşallah herşey yolundadır. bak kaç ay oldu sen hamile kalalı hem de en umutsuz anında. rabbim bize de nasip etsin inşallah. o kadar umutsuz olduğum zamanlar oluyor ki bazen bir süpriz bekliyorum ama bana olmicak sanırım o mucize :) transferim de ertelendi artık birdahaki ay inşallah...

kızlarrr biraz önce kontrolden geldim sonunda bebişimi ve o minicik kalbini gördüm :16: :16: çok güzel bir duyguymuş gerçekten..allahım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..geç döllenme olduğu için şuan 6+4 haftalık hamileyim..herşey normal bebişimin gelişimi haftasına göre devam ediyo :nazar: sadece kalp atışını dinletmedi doktor ultrason aleti sıcaklık verir etkilenir dedi o yüzden 2 hafta sonraki kontrolde daha iyi dinleyebileceğimizi söyledi..bazı testler verdi o testleri yapıcam haftaya..bizden haberler böyle teyzeleri :16:

Son düzenleme:
kızlarrr biraz önce kontrolden geldim sonunda bebişimi ve o minicik kalbini gördüm :16: :16: çok güzel bir duyguymuş gerçekten..allahım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..geç döllenme olduğu için şuan 6+4 haftalık hamileyim..herşey normal bebişimin gelişimi haftasına göre devam ediyo :nazar: sadece kalp atışını dinletmedi doktor ultrason aleti sıcaklık verir etkilenir dedi o yüzden 2 hafta sonraki kontrolde daha iyi dinleyebileceğimizi söyledi..bazı testler verdi o testleri yapıcam haftaya..bizden haberler böyle teyzeleri :16:

ayy canım benim maşallah :)) teyzesi yer onu :)) dikkat edin kendinize, testlerin sonuçları da iyi çıkar umarım :))

maşallah size canım. kalp atışını da duyacaksın , kucağına da alacaksın inşallah.

mrhb arada bir kadınlar klübüne grip yazdıklarınızı okuyorum,geriye dönüp okuduğumda mda nın yazdıklarını gördüm çok üzüldüm.mda Allah sabır versin acın büyük,yavrun ahirette şefaatçin olsun.Allah sabrınıda verir unutma.Allah acının mükafatı olarak sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inşllah, birbirimizi tanımasakta benimde dualarımdasın.
Gevşemeyin üzülmeyin eğer gerçekten iman etmişseniz mutlaka en ütünüsünüzdür.Ali imran suresi.Bebek müjdesi alan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

maaşallah size:nazar::nazar::nazar:canım benim :34:

bende bugün muaynedeydim,herşey yolunda sağlıklıyız çok şükür nst de sancım çıkmadı inşallah 10 aralığa kadar herşey yolunda giderde erkenden gelmez....

Maşallah bebişinee.Kalp atışını duyunca dahada heyecanlanacak ve mutlu olacaksın.Bende artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum.Öyle muhteşem bir duyguki anlatamam.Yazarken bile gözlerim doluyor ve Allahıma binlerce şükür ediyorum.İnşallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Şimdi o iki hafta geçmek bilmez değil mi?.Benim dr. randevumda gelmek bilmiyor bi türlü.İnsan sabırsızlıkla bekliyor.Güzel haberlerin böyle devam etsin inşallah.Bebişinin teyzelerine hep güzel haberler ver....

Maşallah bebişinee.Kalp atışını duyunca dahada heyecanlanacak ve mutlu olacaksın.Bende artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum.Öyle muhteşem bir duyguki anlatamam.Yazarken bile gözlerim doluyor ve Allahıma binlerce şükür ediyorum.İnşallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Şimdi o iki hafta geçmek bilmez değil mi?.Benim dr. randevumda gelmek bilmiyor bi türlü.İnsan sabırsızlıkla bekliyor.Güzel haberlerin böyle devam etsin inşallah.Bebişinin teyzelerine hep güzel haberler ver....

sağol canım benim gerçekten inanılmaz bir duyguymuş..kalp atışını duyuncada mutluluğum dahada artacak kesin..sende ne güzel artık hissediyosun bebeğini çok sevindim..valla bir an önce diğer kontrol gelsin istiyorum onu hemen görmek istiyorum..elimde olsa ultrason cihazı alıp sürekli izlerim onu :1: amin canım inşallah hep beraber güzel haberler vermemiz dileğiyle :16::16:

günaydın kızlar. bugün benim 9.günüm, adetiminde 29.günü, dün çok şiddetli adet sancıları çektim, ağrı kesici içsem yeridir,yani kırmızılar geldi gelecek, bende tamam olmadı yine dedim, zaten geçen tüpte 30.gün adet olmuştum, ağrılarım hala devam ediyor, belki kızacaksınız ama iğneleri bıraktım, çünkü idrar testi yapayım dedim onda da bir şey çıkmadı. artık vücudumu o kadar iyi tanır oldum ki, normalde gerçekten beklerdim. yine herşey çok iyi, kaliteler çok güzel v.s. denmişti ama olmadı. geride yine dondurulmuşlar var ama onlara pek güvenim kalmadı. inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür. adet olduğumda da yazarım mutlaka.bu barada bende bir tuhaflık mı var yaaa, ben bir damla gözyaşı bile dökmüyorum...normalde sulugözümdür, dizi izlerken bile ağlarım, bu duruma o kadar alıştım ki tepkisiz kalıyorum sanırım, bir de ne acılar çeken insanlar var ne yapayım derdim bu olsun diyorum, ve bir gün olacak biliyorum diyorum. eşim de diyor ki kalça iğnelerin olmayacaksa( o da farkıında tabi iğnenin ne kadar etkili olduğunun) dene istersen gerideki dondurulmuşları diyor:) ama ben sıkıldım biraz, o nedenle dursunlar biraz daha. sakın kızmayın daha kırmızıları görmeden böyle konuştuğum için ama ben beni çok iyi tanır oldum, kırmızıların gelmemesi bir mucize olurdu:) ben yine takipteyim, hafta sonları pek olmuyorum ama size yazmak istedim.

Back
X