Maşallah size rüya gibi superim ya diyetti kiloydu derken kaptık göbüşe sıpayı dr dinletmemekle iyi yapmış daha çok minik güzel besle o u hareketlerini kısıtla 3 ay koru kendini canımkızlarrr biraz önce kontrolden geldim sonunda bebişimi
ve o minicik kalbini gördüm![]()
çok güzel bir duyguymuş gerçekten..allahım isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..geç döllenme olduğu için şuan 6+4 haftalık hamileyim..herşey normal bebişimin gelişimi haftasına göre devam ediyo
sadece kalp atışını dinletmedi doktor ultrason aleti sıcaklık verir etkilenir dedi o yüzden 2 hafta sonraki kontrolde daha iyi dinleyebileceğimizi söyledi..bazı testler verdi o testleri yapıcam haftaya..bizden haberler böyle teyzeleri
![]()
günaydın kızlar. bugün benim 9.günüm, adetiminde 29.günü, dün çok şiddetli adet sancıları çektim, ağrı kesici içsem yeridir,yani kırmızılar geldi gelecek, bende tamam olmadı yine dedim, zaten geçen tüpte 30.gün adet olmuştum, ağrılarım hala devam ediyor, belki kızacaksınız ama iğneleri bıraktım, çünkü idrar testi yapayım dedim onda da bir şey çıkmadı. artık vücudumu o kadar iyi tanır oldum ki, normalde gerçekten beklerdim. yine herşey çok iyi, kaliteler çok güzel v.s. denmişti ama olmadı. geride yine dondurulmuşlar var ama onlara pek güvenim kalmadı. inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür. adet olduğumda da yazarım mutlaka.bu barada bende bir tuhaflık mı var yaaa, ben bir damla gözyaşı bile dökmüyorum...normalde sulugözümdür, dizi izlerken bile ağlarım, bu duruma o kadar alıştım ki tepkisiz kalıyorum sanırım, bir de ne acılar çeken insanlar var ne yapayım derdim bu olsun diyorum, ve bir gün olacak biliyorum diyorum. eşim de diyor ki kalça iğnelerin olmayacaksa( o da farkıında tabi iğnenin ne kadar etkili olduğunun) dene istersen gerideki dondurulmuşları diyor:) ama ben sıkıldım biraz, o nedenle dursunlar biraz daha. sakın kızmayın daha kırmızıları görmeden böyle konuştuğum için ama ben beni çok iyi tanır oldum, kırmızıların gelmemesi bir mucize olurdu:) ben yine takipteyim, hafta sonları pek olmuyorum ama size yazmak istedim.
Allahtan ümit kesilmez cy kendini dinleme rabbimin dediği olur