Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabalar herkese mutlu bir haftasonu diliyorumm. ben kontrole gittim adetimin 5. günü zaten bitti adetim. doktor gayet iyi dedi ohss yi atlatmışım yumurtalıklar normale dönmüş.su kesecikleri iyice ufalmış 10mm nin altındalar yani küçülmüşler zaten ben bile anladım normalde kocaman gözüküyolardı opu dan sonra şimdi minnacık olmuşlar :) çok az daha sıvı var rahimde ama önemli değil tehlikeli kısmını atlattın dedi. 1 hafta 10 gün kadar daha bol su içmeye devam dedi. önümüzdeki ay yaparız transferini dedi. adetinin 2. gününde gel kontrol edelim herşey yolundaysa hap vericem dedi sanırım estrofem vericek sonrasında 1 hafta sonra kontrol ederiz gerekirse daha erken çağırırım seni dedi çünkü benim pek kalınlaşmıyor belirli bir günden sonra da incelmeye başlıyor o yüzden daha sık kontrol ederim dedi. bantı tek kullanırsın öncesinde sonra gerekirse çift kullanırız ayarlarız dedi. adetin 15 yada 16. gününde de koyarız dedi. heyecanlandım :) ne kaldı ki öbür adete :) opu dan sonra 15 gün geçti bitti bile. annem burdaydı 1 hafta bende kaldı gezdik tozduk çok iyi geldi kafa dağıttımm. beklemeyince adetim de erken geldi geçti gitti :) şimdi bu ay dinlenmedeyim birdahaki aya alıcam inşallah bebeğimi. inşallah tutar. ertelenmesine hiç üzülmedim bir burukluk olsa da en doğrusu buydu ve daha çok umudum var şimdi dinlenmiş rahim ile inşallah tutacak bebişim ona inanıyorum.
ercelf canım bende önümüzdeki ay gidecem beraber sayacaz günlerimizi inşalalh bu defa pozitifi görcez allahın izniyle![]()
Canım sevindim şu ohhs den de kurtuluyor olmana.. Dediğin gibi şurada ne kaldı ki ..geç olsunda güzel olsun zaten biz alıştık artık beklemeye.. 3. Yılı tamamlayacağız nerdeyse , her ay peşini kovaladık döngünün ... Bir ay ne ki ... Bende inanıyorum sona
Doğru yaklaştığına.. Bende hastanedeyim şu an .. Hasta çok akşama anca sıra gelir.. Tahlilim için kan verdim bakalım muayenede ne diyecek normalde tüpe başlayacağız. İnşallah bi aksilik yoktur ...
Hoşgeldin bebeşko. Nasılsın Canım .. Evet ercelfle senin sürecini birlikte yaşayacağız .. Heyecanla.. Sabırla .. Bende bugün tüp için geldim .. Heyecanla sıra bekliyorum .. Hastanede net olması ne güzel .. Canlı yayın yapar gibi:)))) öpüyorum
hoşbulduk canımm.iyim canım ne olsun kurbanda rengli olmuştum 1.tüp bebeğim tuttmamıştı 6 tane dondurulmuş embriyom vardı aralıkta rengi olunca gidip onları göbüşüme olcam canım inşallah rabbim tez zamanda herkese annelik duygusunu yaşatsın sağlıklı bebişler kucagımıza almayı nasip etsin inşalalhh..benimde 24 kasımda kaynımın düğünü var bu gidişle eltim benden önce olcak bebeğini kucağınatabiki oda anne olsun ama ben 4 yıllık evliyim öncelik bende demi canım amannn canım çok sıkkın canım çokk hemde
allahtan çalışıyorum eltim ev hanımı
hoşbulduk canımm.iyim canım ne olsun kurbanda rengli olmuştum 1.tüp bebeğim tuttmamıştı 6 tane dondurulmuş embriyom vardı aralıkta rengi olunca gidip onları göbüşüme olcam canım inşallah rabbim tez zamanda herkese annelik duygusunu yaşatsın sağlıklı bebişler kucagımıza almayı nasip etsin inşalalhh..benimde 24 kasımda kaynımın düğünü var bu gidişle eltim benden önce olcak bebeğini kucağınaTabiki oda anne olsun ama ben 4 yıllık evliyim öncelik bende demi canım amannn canım çok sıkkın canım çokk hemde
Allahtan çalışıyorum eltim ev hanımı
kızlar merhaba
dün opum yapıldı 4 yumurta toplandı.2 si 1.kaliteymiş.bugün aradılar 2 si döllenmiş.salı günü transferim yapılıyor.çok heyecanlıyım.benden haberler şimdilik bu kadar.![]()
slm kızlar perşembe günü transferim yapıldı doktor muayene esansında karnıma baktı opudan sonra az da olsa su birikmiş dedi .5gündür evde serum vurduruyorum günde 2 tane .Şansızlık oldu biraz.27 kasımdada sonucum var .İşallah çekilen çilelelerin karşılığını alırız .
Sardünya hayırlı olsun güzel haberlerle dönersin işallah.![]()
arkadaşlar yardım lütfen opu oldum bu gün 10 yumrtam toplandı çok dğil kanamam ama devam ediyor normalmi bu durum sizce?
canım inşallah tedaviye başlamana bile gerek kalmadan bebeğin gelir kendiliğinden sürpriz olur..en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..
kızlar merhaba
dün opum yapıldı 4 yumurta toplandı.2 si 1.kaliteymiş.bugün aradılar 2 si döllenmiş.salı günü transferim yapılıyor.çok heyecanlıyım.benden haberler şimdilik bu kadar.![]()
slm kızlar perşembe günü transferim yapıldı doktor muayene esansında karnıma baktı opudan sonra az da olsa su birikmiş dedi .5gündür evde serum vurduruyorum günde 2 tane .Şansızlık oldu biraz.27 kasımdada sonucum var .İşallah çekilen çilelelerin karşılığını alırız .
Sardünya hayırlı olsun güzel haberlerle dönersin işallah.![]()
arkadaşlar yardım lütfen opu oldum bu gün 10 yumrtam toplandı çok dğil kanamam ama devam ediyor normalmi bu durum sizce?
canım inşallah tedaviye başlamana bile gerek kalmadan bebeğin gelir kendiliğinden sürpriz olur..en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..
arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun ... Inşallah göreceğiniz son tedavileriniz olur ve sizi mucizelerinize kavuşturacak hayırlısıyla... Allah yardımcınız olsun ... Bol şanşlar ...
Pericim teşkkür ederim güzel tememnilerin için tatlım .. Meleğinle allah'a ement olun canım benim ... Sevgiler... çok öptüm..
Biliyorum canım.. Takip ediyordum seni hatta çok umutluydum senden.. Kısmet ama umarım Aralık'ta olur.. Boşver eltini be gülüm. Herkezin imtihanı farklı .. Hayırlısı olsun.. Ne işle meşgulsün?
canum benimde kaynım nisanda evleniyo ben 1 sene 3aylık evliym eltim 6senelik evli ikimiznde çocuğu yok yeni evlenecek olanın hemen olursa diye düşünmeye basladım..ama tabiki nasip
bugün kalp atışını duymak için aşılama yapan doktoruma kontrole gittik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu..1-2 gün içerisinde olmuş hiçbişey yokken..bugün am 8.haftaya girmişti gelişimi herşeyi normaldi ama durmuş minik kalbi..yarın kürtaj yaparak alıcaklar onu benden..nefesim kesildi nefes alamıyorum![]()
uzun bir süre burada olmayacağım..kendinize iyi bakın..
bugün kalp atışını duymak için aşılama yapan doktoruma kontrole gittik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu..1-2 gün içerisinde olmuş hiçbişey yokken..bugün am 8.haftaya girmişti gelişimi herşeyi normaldi ama durmuş minik kalbi..yarın kürtaj yaparak alıcaklar onu benden..nefesim kesildi nefes alamıyorum![]()
uzun bir süre burada olmayacağım..kendinize iyi bakın..