amannnn pek hoşgelmedim bu klube...hayatım bir anda tepetaklak oluverdi sanki

pazartesi bakıcı işe başlamıştı, manyak demek istiyorum izninizle salı öğleden sonra bana msj atıyor ben yapamayacağım diye, yaa sen macera mı aradın, ki benim oğlana bakamayan kimseye bakamaz gerçekten. yok arkadaşım gayet güzel ilgileniyormuş, arkadaşıma iş buluyor, öğe araları eve gidiyordum, ilk günün sonunda genç birini bulursan söylersin yine dedi, ikinci gün öğlen tatlım ben iki gün deneyeyim dedi, derken öğleden sonra mesajla işi bıraktı. Anladığım kadarıyla hiçbir şey söylenmesini istemiyor. Eee altını pis bırakmış çocuğun dedim erkek çocuk olduğundan şuraları daha iyi temizlerseniz iyi olur, bir de mamasını buz gibi yapmıştı dedim bu çok soğuk içmez. bu kadar yani:) amannn neyse....böyler derken ertesi gün öğle arası eve gittim, çocuk ateşler içinde yanıyor, arkadaşımda pek anlayamamış, çocuk kanlı ishal..salmonella diye bir virüs kapmış.3 gün hastanede yattık, çok yıprandı yavrum

haliyle üzüldüm 6 aydır bir şey olmadı çocuğa iki gün işe gittim hasta oldu diye. kümes hayvanlarından falan geçiyormuş özellikle, kadının da ördeklerimi ne varmış, sonradan öğrendim. geçen hafta raporluydum o nedenle. şimdi çok şükür iyi, bu sabah annemi aldım, şimdi o evde o bakıyor. bakalım ne olacak....müdürle de konuştum, ondan da ses çıkmadı.ne yapacağımı bilemez şaşkın bir durumdayım valla.