<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 762335" data-quote="More123" data-source="post: 46674903"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=46674903"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-46674903">More123 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sorun aşılama yaptırmak değil tabiki yaptırıcam fakat bundan önce uygulama nedir onu merak ediyorum yani Nasıl oluyo bu işlem
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Aşılama yapmayı planladığınız ay adetinin 3. günü kontrole gidiyorsun. Doktor yumurtalarının durumuna bakıyor(bana karından ultrasonla baktı), yumurtanın durumuna göre ya hap veriyor 5 günlük( serophene gibi) ya da şansı artırmak için direk iğne veriyor. Bana adetimim 3. günü merional iğneye başlattı. iğnenin 6. günü tekrar kontrole çağırdı ve 2 gün daha vurun dedi. Her gün aynı saatte vurunmak önemliymiş bu arada. 8 iğnenin ardından ertesi günü (adetin 1. gününden itibaren 11. gün oluyor yani) ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. sabah 10.00 da oldum. Ertesi gün akşam 18.30'da aşılama oldum. Benim 2 gün sürdü ağrım, ve az az kanamam oldu 2 gün. Ama sanırım speklum zorladı ondan. Kastım çünkü kendimi. Sİmdi tam 1 hafta oldu aşılama olalı. Haftaya perşembe kan vericem.<br />
<br />
Bu arada direk aşılamaya geçmesinin sebebi, belki şansı artırmak, belki vakit kaybını önlemek için olabilir.<br />
Bu tip kararlar senin yumurta durumuna ve eşinin spermografisine göre verilir. Sen doktoruna güven. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Sormak istediğin birsey olursa yine sor canım. Elimden geldiğince.. :)</div>