Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hemen asilama dedi ki başka tedavi denemedi miMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Regli düzensizliğim var doktora gittim bütün testleri yaptırdım aşılama olmam gerektiğini söyledi aşılama yapılmadan yumurta çatlatma iğnesi vurularak ta olmuyor mu bu işlem lütfen yardımcı olunnnn![]()
Neden hemen asilama dedi ki başka tedavi denemedi mi
Şaşırdım cnm klomen falan niye denemediİnfertilite bölümüne gittiğim için böyle birşey söyledi acaba polikistik overim vardı gittiğim doktora aynı Zaman da hamile kalmak istiyorum diye de belirttim beni infertilite bölünme yönlendirdi verdiği testleri yaptırdım eşim henüz yaptırmadı ama olasılık olarak aşılama yapılacak desi
Cnm bence doktorunu degisbilmiyorum gerçekten bu işlemleri yaptıran arkadaşlar varmı lütfen yazsın! Aslında olasılık söyledi doktor eşimden de sonuçları istedi onları görmeden olacakları söylüyorum dedi yani hep olumsuzları konuştu bilmiyorum![]()
bende aşılama oldum bekliyorum iğnede yaptırdım canım
Aşılama yapmayı planladığınız ay adetinin 3. günü kontrole gidiyorsun. Doktor yumurtalarının durumuna bakıyor(bana karından ultrasonla baktı), yumurtanın durumuna göre ya hap veriyor 5 günlük( serophene gibi) ya da şansı artırmak için direk iğne veriyor. Bana adetimim 3. günü merional iğneye başlattı. iğnenin 6. günü tekrar kontrole çağırdı ve 2 gün daha vurun dedi. Her gün aynı saatte vurunmak önemliymiş bu arada. 8 iğnenin ardından ertesi günü (adetin 1. gününden itibaren 11. gün oluyor yani) ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. sabah 10.00 da oldum. Ertesi gün akşam 18.30'da aşılama oldum. Benim 2 gün sürdü ağrım, ve az az kanamam oldu 2 gün. Ama sanırım speklum zorladı ondan. Kastım çünkü kendimi. Sİmdi tam 1 hafta oldu aşılama olalı. Haftaya perşembe kan vericem.Sorun aşılama yaptırmak değil tabiki yaptırıcam fakat bundan önce uygulama nedir onu merak ediyorum yani Nasıl oluyo bu işlem