Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende 25 kasimda aşılama oldum ara ara kasiklarima agri giriyordu belim agriyordu ve ates basmalarim oluyordu. Enfeksiyon kaptigimi dusundum meger yumurtam dollenmis yumurta dollenmesi de asilamadan 1 hafta sonra gerceklesiyor 8 aralikta test yaptim hem idrarda hem kanda gebeligin olustugunu gordum. Suan 3 haftalik hamileyim darisi basiniza stres yapmayin agir islerden kacinin progestani da duzenli kullanin7 Aralık'ta aşılama oldum doktor folidolce ve progestan verdi aşılama olduğu günden bu yana kasıklarda ağrı var birde her sabah alttan sancı giriyor daha önce aşılama olmuş olupta başına böyle bişey gelen varmı![]()
Ya çok sevindim inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına. Peki senin ilk aşılamanmı , kaç yumurtan oluşmuştu ve neden doğal yolla olmuyordu. Biraz fazla soru sordum kusura bakmaMerhabalar bende 25 kasimda aşılama oldum ara ara kasiklarima agri giriyordu belim agriyordu ve ates basmalarim oluyordu. Enfeksiyon kaptigimi dusundum meger yumurtam dollenmis yumurta dollenmesi de asilamadan 1 hafta sonra gerceklesiyor 8 aralikta test yaptim hem idrarda hem kanda gebeligin olustugunu gordum. Suan 3 haftalik hamileyim darisi basiniza stres yapmayin agir islerden kacinin progestani da duzenli kullanin
Yaa gerçekten bana umut oldunuzMerhabalar bende 25 kasimda aşılama oldum ara ara kasiklarima agri giriyordu belim agriyordu ve ates basmalarim oluyordu. Enfeksiyon kaptigimi dusundum meger yumurtam dollenmis yumurta dollenmesi de asilamadan 1 hafta sonra gerceklesiyor 8 aralikta test yaptim hem idrarda hem kanda gebeligin olustugunu gordum. Suan 3 haftalik hamileyim darisi basiniza stres yapmayin agir islerden kacinin progestani da duzenli kullanin
Karnınız da şişkinlik varmıydıMerhabalar bende 25 kasimda aşılama oldum ara ara kasiklarima agri giriyordu belim agriyordu ve ates basmalarim oluyordu. Enfeksiyon kaptigimi dusundum meger yumurtam dollenmis yumurta dollenmesi de asilamadan 1 hafta sonra gerceklesiyor 8 aralikta test yaptim hem idrarda hem kanda gebeligin olustugunu gordum. Suan 3 haftalik hamileyim darisi basiniza stres yapmayin agir islerden kacinin progestani da duzenli kullanin
Ayy tabi hatta asilamanin 12. Gunu adet olacam ben kesin dedim tipik adet belirtileri gosteriyordum sakin adet olacam doye sinirlenmeyin ben sinirlenip is yapmistimKarnınız da şişkinlik varmıydı
Normal benim de ilk gun hafif kan geldi sonucta yavanci cisim rahme giriyor dogalYaa gerçekten bana umut oldunuz. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi
Ben de ilk aşılamamı 10 aralıkta oldum. Ama yapışkanlı sümüksü pembemsi lekelenmem var 2 gündür normal diye okudum devam ederse soracağım doktora. Progestanı bana vermedi doktor her aşılamada verilmiyor mu acaba?
Bende aşılamadan sonra hep karnım aşırı şişkinlik var kocaman oldu karnım eşim bile dedi niye bu kadar şişmiş diye 7 gün bugunA
Ayy tabi hatta asilamanin 12. Gunu adet olacam ben kesin dedim tipik adet belirtileri gosteriyordum sakin adet olacam doye sinirlenmeyin ben sinirlenip is yapmistim
Aynı gün aşı olmuşuz canım ben de aynı şekilde sabahları aşırı derecede ağrılı uyanıyordum tuvalete koşuyordum şişkinlik gaz yaptı hala ara ara batmalarım oluyor bugün kaset test yaptım hala pozitif iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kan vereceğim Protestan verdi hap formu ama alttan fitil gibi kullan dedi çok sık tuvalete gider oldum ama Protestan aldığım için diye zannediyorum göğüslerimde bir değişiklik olmadı ama adet olacakmış gibi his oluyor arada karnımda şeffaf akıntı var ıslak gibi oluyor benim de çikolata kistim vardı ilk aşılamam uzun uzun yazdım ama aynı gün olduğunu görünce paylaşmak istedim7 Aralık'ta aşılama oldum doktor folidolce ve progestan verdi aşılama olduğu günden bu yana kasıklarda ağrı var birde her sabah alttan sancı giriyor daha önce aşılama olmuş olupta başına böyle bişey gelen varmı![]()
Bende aynı şekilde aşılama olduğu gün dahil 12. Gün kan verdim 1.11 çıktı normalde 15.gün verecektim erkenmi yaptım sonradan yükselirmi bilmiyorum hayal kırıklığı yaşadımAynı gün aşı olmuşuz canım ben de aynı şekilde sabahları aşırı derecede ağrılı uyanıyordum tuvalete koşuyordum şişkinlik gaz yaptı hala ara ara batmalarım oluyor bugün kaset test yaptım hala pozitif iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kan vereceğim Protestan verdi hap formu ama alttan fitil gibi kullan dedi çok sık tuvalete gider oldum ama Protestan aldığım için diye zannediyorum göğüslerimde bir değişiklik olmadı ama adet olacakmış gibi his oluyor arada karnımda şeffaf akıntı var ıslak gibi oluyor benim de çikolata kistim vardı ilk aşılamam uzun uzun yazdım ama aynı gün olduğunu görünce paylaşmak istedim![]()
Hcg vücutta iğneden sonra azalınca bence düşük çıkması normal aşı üzerinden geçen 14. Günü baz almalıyız başta böyle negatif olup sonradan günü geldikçe yükselen kişiler okudum forumda mantıken doğru olabilir çünkü bebek 7-10 gün arasında rahme tutunuyor ancak o zaman kayda değer bir artış görmek mümkün olabilir biraz daha bekle ve 14. Gün kan ver bir daha inşallah artış olur canımBende aynı şekilde aşılama olduğu gün dahil 12. Gün kan verdim 1.11 çıktı normalde 15.gün verecektim erkenmi yaptım sonradan yükselirmi bilmiyorum hayal kırıklığı yaşadım![]()
İnşallah ya hayırlısıyla inşallahHcg vücutta iğneden sonra azalınca bence düşük çıkması normal aşı üzerinden geçen 14. Günü baz almalıyız başta böyle negatif olup sonradan günü geldikçe yükselen kişiler okudum forumda mantıken doğru olabilir çünkü bebek 7-10 gün arasında rahme tutunuyor ancak o zaman kayda değer bir artış görmek mümkün olabilir biraz daha bekle ve 14. Gün kan ver bir daha inşallah artış olur canım
Bende de çikolata kisti var hemde pko ile birlikteAynı gün aşı olmuşuz canım ben de aynı şekilde sabahları aşırı derecede ağrılı uyanıyordum tuvalete koşuyordum şişkinlik gaz yaptı hala ara ara batmalarım oluyor bugün kaset test yaptım hala pozitif iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kan vereceğim Protestan verdi hap formu ama alttan fitil gibi kullan dedi çok sık tuvalete gider oldum ama Protestan aldığım için diye zannediyorum göğüslerimde bir değişiklik olmadı ama adet olacakmış gibi his oluyor arada karnımda şeffaf akıntı var ıslak gibi oluyor benim de çikolata kistim vardı ilk aşılamam uzun uzun yazdım ama aynı gün olduğunu görünce paylaşmak istedim![]()
Çok sevindim senin adına inşallah hayırlısı olurTabi hemen yanitlayayim ilk aşılamamdi. Bende çikolata kisti vardi sol yumurtaliklarimda.17 kasimdan baslayarak aksam 6da 7 gun boyunca 150 iu luk meriofert ignesi vuruldum ve tedavinin ilk 5 gunu letrol diye bir hap kullandim. 8. Gunu kontrole gittim sagda ve sol yumurtaliklarimda 17mm lik yumurtalarim buyumustu bir tane de solda 15mm lik yumurtam vardi. 24 kasim 8. Gunu saat sabah 10da ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum ertesi gun yani 9. Gun 25 kasimda sabah saat 11de asilamam gerceklesti. Asilama gununden baslayarak 25 kasimi 1. Gun sayıyorlar. 14. Gunu kan testi vermemi söylemişlerdi. Asilama gunu banyo yapmadim ertesi gunu dokturum esinle birlikte ol dedi 2 gune bir birlikte olmami soyledi 1 hafta boyunca boyle yaptim ve ayaklarimi iliskiden sonra da yukari diktim ve altima yastik koydum eşimde sperm konusunda bir sıkıntı yoktu bu arada asimanin 13. Gunu ise arkadaşım kaset test yapalim dedi gece 11 de test yaptim silik cizgi cikti asilamamin 14. Gunu 9 Aralıkti. Sabah 10 da kan testi verdim adetime iki gun vardi beta hcg 49 cikti yarin 12 aralikta tekrar kan testi verecegim bu arada asilamanin 9. Gununden itibaren bende ates basmasi oldu bir anda atesleniyordum yüzüm kirmizi oluyordu bu kadar bende baya uzun yazdim![]()
Doktorun tedavi stiline bağlı olarak verdiği ilaç kimi doktor vermiyormuşYaa gerçekten bana umut oldunuz. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi
Ben de ilk aşılamamı 10 aralıkta oldum. Ama yapışkanlı sümüksü pembemsi lekelenmem var 2 gündür normal diye okudum devam ederse soracağım doktora. Progestanı bana vermedi doktor her aşılamada verilmiyor mu acaba?
Tamam canım haberleşelim benim de çikolata var bu arada inşallah güzel haberler paylaşırızBende de çikolata kisti var hemde pko ile birlikteaynı belirtiler bende de var göğüs ağrısı çok fazlaydı ama bugün daha iyiyim bende de akıntı oldu test poztif çıktı ama işte bekleyip gorucez haberleselim olurmuu
![]()
İnşallah canım bu arada sen hangi hastane ve hangi doktorda oldun asilamaniTamam canım haberleşelim benim de çikolata var bu arada inşallah güzel haberler paylaşırız![]()
Kahramanmaraş tıp fakültesi Abdullah tok yaptı aşılamayı canımİnşallah canım bu arada sen hangi hastane ve hangi doktorda oldun asilamani
İlk aşılaman mı canımMerhabalar bende 25 kasimda aşılama oldum ara ara kasiklarima agri giriyordu belim agriyordu ve ates basmalarim oluyordu. Enfeksiyon kaptigimi dusundum meger yumurtam dollenmis yumurta dollenmesi de asilamadan 1 hafta sonra gerceklesiyor 8 aralikta test yaptim hem idrarda hem kanda gebeligin olustugunu gordum. Suan 3 haftalik hamileyim darisi basiniza stres yapmayin agir islerden kacinin progestani da duzenli kullanin