Aşılama Aşılama olup sonuç bekleyenler görelim.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de ilk aşılamam tutmuştu ama söylemiştim 35.haftada kalbi durmuştu kızımın 6 ay geçti üzerinden 2.aşılamamdi yine tutar diye çok büyük beklenti içerisine girmiştim toparlandim ama Allah eşimden razı olsun o kadar anlayışlı biri ki adam beni yatistirmaktan hicbirzaman kendi acısını yaşayamadı Allah ne zaman dilerse o zaman olacak inşallah dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

Tatlım üzülme benimde 4. Aşılama Oldu bende sonuç bekliyorum. Aşılama bu zaten şans %15-20. Nasip kısmet arkadaşım. Allah bilir ne zaman olacağını
Çok umutluydum o yüzden çok üzüldüm nasip bakalım çok geciktirmeden versin inşallah Rabbim bir an önce inşallah senin sevincli haberlerini alırız

Hmm doğru anlatmıştın bende okadar cok yorum okuyorum ki kendm için aklımdan cıkmış bi an.duadan başka yapcak bişeyimiz yok dedğin gibi

Ben de 9 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım ama maalesef bugün adet oldum ikinciyi yaptırmadan tüp bebek yaparlar mı acaba aşılama oyalıyo sankı insanı basit bi işlem gibi geldi bana eşimde de bende de sorun yok iki yıldır deniyoruz tüp bebek yapmadılar önce aşılama denicez diye bakalım nasip

Devlette yaptiriyosan yapmazlar.en kotu 4 yada 5 asilamadan sonra tup bebege geciyolarmis

İrenbeye gittim izmirde orda yapmadılar ikinciyi de denicem tutmazsa artık tüp bebek zaten yaparlar inş.

Canım hiçbir probleminiz yoksa hemen tüp bebeğe geçiş isteme bence bizim de hiçbir problemimiz yok ama tüp bebek şimdilik düşünmüyorum 2.5 yıldır evliyim ben de tüp bebekte aşırı derecede fazla ilaç yüklemesi yapıyorlar benim hikayemi okumadiysan bi bak 2.asilamamdi bu sefer ki tutmadı normalde 1 ay mola verdik ama bugün eşimle şuna karar verdik ilk önce bu tanimlanamayan infertilitenin ne olduğunu buldurmaya çalışıcaz yani hiçbir sorun yokken neden olmuyor mutlaka bir sebebi vardır ewt hemen hamile kalmak istiyoruz sabirsızız ama biraz dayanmamiz lazım neler neler yaşayanlar var bu arada kaç mm olmuştu yumurtaların ve kaç taneydi

canım üzülme rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. Allah tez vakitte güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Olacak inşallah çok zor ama sabırlı olmamız lazım

cnm adet olmayı bekliyrum.. olunca 2 .gün gidicem
ayy bende adet olmayı bekliyorum.aslında 14 şubatta olacaktım ama olmadım bugün 10 gün geçmiş oldu yani ama kan vermeye cesaretim de yok. bazen böyle geçiyor. napcağımı bilmiyorum kendime söz verdim ayın son gününe kadar bekleyeceğim.

çok çok haklısın bir umut bazen hiç olmayacak gibi geliyor insana.. sürekli negatifleri görmek kan vermeye giderken utanıyor insan artık. doktor beni görür görmez beta mı diyor ne biliyim ağzımızdan çıkıyor işte

Merhaba bende 27 subatta ilk asilamami.oldum suan beklemedeyim 4 senedir istiyoruz bizede malesef ki sebepsiz infertilite dendi tup bebek raporu cikarabilmek icin 3 kere asilama denemek zorundaymisim ilkine basladim zeynep kamil hastanesinde ins hayirli sonuclar aliriz hepimiz

merhaba,
inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz. hadı hayırlısı olsun bakalım.

Merhabalar bende ilk aşılamamı oldum bugün 8.günüm benim gibi olan belirtileniz varmı neler ?

BENDE AŞILAMA YAPTIRDIMBUĞÜN 8. GÜNÜM ADET SANCISI GİBİ AĞRIM BELİM ÇOK AĞRIYO İDRARDA İĞNENİN ETKİSİ OLARAK BİLE ÇIKMADI ÇİFT ÇİZGİ SİZCE TUTMAMIŞMIDIR AŞILAMA

BENDE AŞILAMA YAPTIRDIMBUĞÜN 8. GÜNÜM ADET SANCISI GİBİ AĞRIM BELİM ÇOK AĞRIYO İDRARDA İĞNENİN ETKİSİ OLARAK BİLE ÇIKMADI ÇİFT ÇİZGİ SİZCE TUTMAMIŞMIDIR AŞILAMA
BENİMLE AYNI GÜNDESİNİ BENİMDE BELİM AGRIYOR KARNIMDA BATMALAR OLUYOR ŞUAN ÇOK ERKEN 14.15.GÜN DEMİŞTİ DOKTORUM ŞİMDİ ÇIKMIYORMUŞ İĞNENİN ETKİSİ İLE YANILTICI OLABİLİRMİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…