Aşılama Aşılama olup temmuz ayında sonuç bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet kuzum tuttu çok şükür nasip etti Rabbim sen naptn canm sormak istedgn bişey olursa sorabilirsin
Bende adet olucakmisim gibi hissediorum belimin ortasi egilirken sizlio sanada olmusmuydu sen diğer konuda ateş basiyodu demişsin bnmde öyle dünden beri inşallah bnmde tutmuştur dua et bana hamile kadının duası tutar sanada sağlıklı gebelik sağlıklı nurtopu gibi evlat versin allahım

Bende adet olucakmisim gibi hissediorum belimin ortasi egilirken sizlio sanada olmusmuydu sen diğer konuda ateş basiyodu demişsin bnmde öyle dünden beri inşallah bnmde tutmuştur dua et bana hamile kadının duası tutar sanada sağlıklı gebelik sağlıklı nurtopu gibi evlat versin allahım
Valla yanıyo du vücudum ara ara regl ağrısı gibi ağrıyo du artk regl olum da kurtulyum diyodum Rabbim inşallah sana da nasip etmiştir etmedysede en yakın zamanda saglikla kal bebeğine insllaah.bgun asilamanin kaçıncı günü canm

Tebrikler cnm.bende haziranda ogrendim 2.asilamamin sonucunu;( nasipbolmadi.bende pko war sende warmiydi birsey
Teşekkürler canm darısı sana olsn inşallah. Pco vardı bu ikinci asilamami igne ile yapıldı çok şükür tuttu sana bi tavsiyem çatlatma iğnenin ovitrelle vurdur ve tam 24 saat sonra yaptr asilamani ben aşılama da kaldım canm doktrum demisti bole daha etkili araştırmam var diye

Teşekkürler canm darısı sana olsn inşallah. Pco vardı bu ikinci asilamami igne ile yapıldı çok şükür tuttu sana bi tavsiyem çatlatma iğnenin ovitrelle vurdur ve tam 24 saat sonra yaptr asilamani ben aşılama da kaldım canm doktrum demisti bole daha etkili araştırmam var diye
Bende ovitrelle yaptırdım ama 36 saat sonra oldu aşılama. Peki sn kaçıncı günü kanda baktrdin idrarda kndin baktinmi yada oncesi

Benimde igneyle yapildi cnim.3 kutu puregon 300le yapildi.2tane yumurtam oldu 18 cm.18ken vurdurdu bana doktorum prengly di benim catlatma ignem.iki doz vuruldum hemde..nasil 24 saat sonra cnim anlamadim??zaten asilamadan 24 saat once vuruluyor hep oyle diilmi?senin igneler gonal f miydi?birde yumurtan kac cm ken vurdurdu doktorun ovitreli???

Merhaba, bende 22 haziran da aşılamamı olmuştum.12.günde idrar testinde pozitif olduğunu gördüm. 14. testi tekrarladım bu sefer daha netti. Pazartesi İnşallah Dr kontrolü ve kan testi.

Merhaba, bende 22 haziran da aşılamamı olmuştum.12.günde idrar testinde pozitif olduğunu gördüm. 14. testi tekrarladım bu sefer daha netti. Pazartesi İnşallah Dr kontrolü ve kan testi.
İlk asilamamiydi cnm sorununuz var miydi bende düşünüyorum asilama onumuzde ki ay simdi araştırma yapıyorum hangi Dr gidiyorsun

Bende ovitrelle yaptırdım ama 36 saat sonra oldu aşılama. Peki sn kaçıncı günü kanda baktrdin idrarda kndin baktinmi yada oncesi
Canm 24 haziran aşılama oldum 5 ve 6 temmuz idrar testinde çıktı silik ama belliydi 7 sinde kan verdm 113 cikti bugün verdim 268 çıktı çok şükür darısı tüm isteyenlere insalllah

Benimde igneyle yapildi cnim.3 kutu puregon 300le yapildi.2tane yumurtam oldu 18 cm.18ken vurdurdu bana doktorum prengly di benim catlatma ignem.iki doz vuruldum hemde..nasil 24 saat sonra cnim anlamadim??zaten asilamadan 24 saat once vuruluyor hep oyle diilmi?senin igneler gonal f miydi?birde yumurtan kac cm ken vurdurdu doktorun ovitreli???
Canm benm ilk defa gonal f başladık Yumoş buyumeyince yanına merional başladık kalçadan.ilk aşılamaMDA iğneden 36 saat sonra yaptılar bunda 24 saat sonra oldu ve tuttu çok şükür 17 mm di Yumoş solda.sağdaki De 14 dü bugün acil gtti arts değer ama sağda 30mm kist olms dedi gebelikte nasıl olacak acaba o büyük yani agri yapiyo

Kizlar ben pazartesi gunu dr gittim 2 tane yumurta vardı 10+12. Cuma günü gittim tek yumurta vardı 16 bugün tekrar gittim 19 dedi. Perşembe günü çok ağrım oldu ve akintim vardı sanırım çatlama oldu. İlk yumurta öyle gitti. Bugün catlatma ignesi vurulcam fakat 1 günde 3 mm buyurmu yumurta. Yani biraz kafam karıştı

Kizlar benimde asilamam tutmadi

Bende çok umitliydim canım durup durup ağladım o günden snra :( kısmet değilmiş bidahakine inşallah olur yavrularimiz eninde sonunda olucak. Kaç yumurtayla olmuştu aşılaman ve nerede? Bnm 1 yumurtayla yapıldı klomenle uyarılarak

Canm benm ilk defa gonal f başladık Yumoş buyumeyince yanına merional başladık kalçadan.ilk aşılamaMDA iğneden 36 saat sonra yaptılar bunda 24 saat sonra oldu ve tuttu çok şükür 17 mm di Yumoş solda.sağdaki De 14 dü bugün acil gtti arts değer ama sağda 30mm kist olms dedi gebelikte nasıl olacak acaba o büyük yani agri yapiyo
Benimde sizin gibi 56 mm kistim var ama herkes zamanla kaybolcagını (ilk 3 ay icerisinde) söylüyor. Doktor baya korkuttu ama tecrübeleri olan insanlardan duyunca rahatladım.

Benimde sizin gibi 56 mm kistim var ama herkes zamanla kaybolcagını (ilk 3 ay icerisinde) söylüyor. Doktor baya korkuttu ama tecrübeleri olan insanlardan duyunca rahatladım.
Ay canm insallah benide korkutuyor bide şu an.iki kese var iyice korkuyorum

Stres,sıkıntı yapmamaya çalış çoook kişi var kisti olup doğum yapan doğumda atan veya ilk üc ay içinde kaybolan. Darısı basıma iki kese için diyorum :)

Stres,sıkıntı yapmamaya çalış çoook kişi var kisti olup doğum yapan doğumda atan veya ilk üc ay içinde kaybolan. Darısı basıma iki kese için diyorum :)
Yapmıyorum aslında stres iyym çok şükür inşallah gider kist lerde.sen keseyi gordunmu Valla hiç beklemiyordum süpriz oldu hayırlısıni iste insan korkuyo riskli gebelik inşallah saglikla gelişirler dogarlardaa

Randevum yrn doktor sadece kistlerle ilgili konustu 2 hafta sonra gel bebek ozmn gözükür dedi sadece. Bende özelden randevu aldm yrn özele gitcem. Ultrasyon kagıdında da pek anlamadm kese var mı yok mu kocaman kistlrden bisey gözükmüyor. Senin gözüktü mü kese yada bebiş ?

Back
X