Aşılama Aşılama olupta bekleyen anne adayları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Eminemalinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
352
264
53
33
Merhabalar yeni üye oldum da. 29 şubatta ilk defa aşılama yapıldı iki gün öncesinden ovitrelle çatlatma iğnesini yaptırdım. Yumurta boyutu o gün 18 mm idi. Aşılama yaptığım saat bir saat geçti aşılama sonrası kanlı bir akıntı geldi baya bu durumu yaşayan var mi? Ve de aşılaması tutan iki senelik evliyim korunmamıza rağmen gebelik olmadı. En son çare aşılama ve tüp bebek sebepsiz infertilite

Merhabalar bende dun asilama oldum.Cok az kanli bir akinti bendende geldi ama doktorum olabilcegini soylemisti.Tabi riske atmamak adina yine bir doktorunuza sormanizi tavsiye ederim

İnş. Sıkıntı olmaz hadi hayırlısı inş. Tutar bebişler ben de acıkma olmuyor sizde de oldu mu midem dolu gibi hiç acıkmıyorum 2. Gün daha iğneden mi bilemedim

İnş. Sıkıntı olmaz hadi hayırlısı inş. Tutar bebişler ben de acıkma olmuyor sizde de oldu mu midem dolu gibi hiç acıkmıyorum 2. Gün daha iğneden mi bilemedim
Dun boyle duvarlari kemirsem yicem oyle doymak bilmedim canim .Ama bugun bende cok istahsizim sirf ilac icicem diye zorla yarim dilim ekmek yedim.Peki sende agri sanci durumu nasil dun ben agridan iki bukumdum.Masallah bugun iyiyim

Ağrım dün vardı aşılama sonrası belim ağrıdı baya şimdilik bugün iyiyim iştah yok sadece sancı yok rahatım birşey yok gibi bir de crinone jel verdi bana doktor onu kullanıyorum ondan da olabilir sanki geri sayım yapıyorum Şafak 14

Kızlar merhaba yarın sabah aşılama olucam
İşlem ağrılımı acaba ?

Kızlar merhaba yarın sabah aşılama olucam
İşlem ağrılımı acaba ?
Normal alttan muayene gibi. Ama rahim filmi çektin mi bilmiyorum onun kadar olmasa da ona benzer. o aparatı yerleştirirken hafif bir yanma oluyor adet ağrısı gibi sonrasında olmuyor. Bir de benim doktorum idrara sıkışık olmamı istedi. Ultrasondan Rahmi iyi görebiliyormuş spermler tam Rahime yerleşsin diye

Hmmm anladım evet çektirdim hayırlsı bakalım çok teşekkürler

Operasyon sonrası kanamasıdır, devam ederse doktorunuza başvurun bence. İnşallah tutmuştur bende 21 şubatta yaptırdım bekliyoruz

Operasyon sonrası kanamasıdır, devam ederse doktorunuza başvurun bence. İnşallah tutmuştur bende 21 şubatta yaptırdım bekliyoruz
Sizin 13 gün olmuş kandan baktırın inş. Tutmuştur benim doktor 12 gün sonra bak demişti teste geçti kanamam sıkıntı yok şimdilik gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…