- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
- Konu Sahibi Eminemalinn
-
Merhabalar bende dun asilama oldum.Cok az kanli bir akinti bendende geldi ama doktorum olabilcegini soylemisti.Tabi riske atmamak adina yine bir doktorunuza sormanizi tavsiye ederimMerhabalar yeni üye oldum da. 29 şubatta ilk defa aşılama yapıldı iki gün öncesinden ovitrelle çatlatma iğnesini yaptırdım. Yumurta boyutu o gün 18 mm idi. Aşılama yaptığım saat bir saat geçti aşılama sonrası kanlı bir akıntı geldi baya bu durumu yaşayan var mi? Ve de aşılaması tutan iki senelik evliyim korunmamıza rağmen gebelik olmadı. En son çare aşılama ve tüp bebek sebepsiz infertilite
NMerhabalar bende dun asilama oldum.Cok az kanli bir akinti bendende geldi ama doktorum olabilcegini soylemisti.Tabi riske atmamak adina yine bir doktorunuza sormanizi tavsiye ederim
Dun boyle duvarlari kemirsem yicem oyle doymak bilmedim canimİnş. Sıkıntı olmaz hadi hayırlısı inş. Tutar bebişlerben de acıkma olmuyor sizde de oldu mu midem dolu gibi hiç acıkmıyorum 2. Gün daha iğneden mi bilemedim
Kızlar merhaba yarın sabah aşılama olucamAğrım dün vardı aşılama sonrası belim ağrıdı baya şimdilik bugün iyiyim iştah yok sadecesancı yok rahatım birşey yok gibi bir de crinone jel verdi bana doktor onu kullanıyorum ondan da olabilir sanki geri sayım yapıyorum Şafak 14
Normal alttan muayene gibi. Ama rahim filmi çektin mi bilmiyorum onun kadar olmasa da ona benzer. o aparatı yerleştirirken hafif bir yanma oluyor adet ağrısı gibi sonrasında olmuyor. Bir de benim doktorum idrara sıkışık olmamı istedi. Ultrasondan Rahmi iyi görebiliyormuş spermler tam Rahime yerleşsin diyeKızlar merhaba yarın sabah aşılama olucam
İşlem ağrılımı acaba ?
Hmmm anladım evet çektirdimNormal alttan muayene gibi. Ama rahim filmi çektin mi bilmiyorum onun kadar olmasa da ona benzer. o aparatı yerleştirirken hafif bir yanma oluyor adet ağrısı gibi sonrasında olmuyor. Bir de benim doktorum idrara sıkışık olmamı istedi. Ultrasondan Rahmi iyi görebiliyormuş spermler tam Rahime yerleşsin diye
Operasyon sonrası kanamasıdır, devam ederse doktorunuza başvurun bence. İnşallah tutmuştur bende 21 şubatta yaptırdım bekliyoruzMerhabalar yeni üye oldum da. 29 şubatta ilk defa aşılama yapıldı iki gün öncesinden ovitrelle çatlatma iğnesini yaptırdım. Yumurta boyutu o gün 18 mm idi. Aşılama yaptığım saat bir saat geçti aşılama sonrası kanlı bir akıntı geldi baya bu durumu yaşayan var mi? Ve de aşılaması tutan iki senelik evliyim korunmamıza rağmen gebelik olmadı. En son çare aşılama ve tüp bebek sebepsiz infertilite
Yok pek değil, hayırlısı inşallahKızlar merhaba yarın sabah aşılama olucam
İşlem ağrılımı acaba ?
Sizin 13 gün olmuş kandan baktırın inş. Tutmuştur benim doktor 12 gün sonra bak demişti testeOperasyon sonrası kanamasıdır, devam ederse doktorunuza başvurun bence. İnşallah tutmuştur bende 21 şubatta yaptırdım bekliyoruz
Geçen ay reglim 8 şubattı, o yüzden doktorum 8inde test istedi. Ben ölcem heycandan amaSizin 13 gün olmuş kandan baktırın inş. Tutmuştur benim doktor 12 gün sonra bak demişti testegeçti kanamam sıkıntı yok şimdilik gün sayıyorum
Hayırlı haberlerini bekliyorum inş. Hevesimiz kursağımızda kalmazGeçen ay reglim 8 şubattı, o yüzden doktorum 8inde test istedi. Ben ölcem heycandan ama☺☺
Amin canım benim inşallahHayırlı haberlerini bekliyorum inş. Hevesimiz kursağımızda kalmaz
Allah razı olsun duam seninleAmin canım benim inşallahBende senin hayırlı haberlerini bekliyorum☺
Amin kardeşim benim de dualarım seninleAllah razı olsun duam seninle
Merhaba kanamanız ne kadar sürdü bende kahverengi akıntı varda alırı değil ama insan bi hani noluyo diyorAmin canım benim inşallahBende senin hayırlı haberlerini bekliyorum☺
Merhaba,Kanamam olmadı yapılan gün hafif pembelik geldi aynı gün bitti ama sen ne zaman yaptırdın aşılamayı?Merhaba kanamanız ne kadar sürdü bende kahverengi akıntı varda alırı değil ama insan bi hani noluyo diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?