Aşılama Aşılama öncesi tavsiye

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar 1.5 ay sonra aşılama düşünüyoruz.acaba o zamana kadar neler tavsiye edersinizz

ahhh canım benim kelin merhemi olsa başına sürermiş:)ama aşılamadan önce incir kürü yapmanı öneririm yumurtalarının sağlıklı olması için..eşinde sıkıntı varsa proxeed diye bi suya karıştırılan sperm artırıcı var bi buçuk aya baya işe yarar onu kullanın derim biraz pahalı ama..hatta bance baya pahalı:) tüm bunların dışında aslına bakarsan bol bol dua etmeni tavsiye ederim çünkü vermeyince mabut neylesin sultan mahmut....

Allah cümlesinin yardımcısı olsun bende aşılama yaptırmıştım 5 yıl önce hemde 3 defa 3.defasında nasıl olsa bu tutmamıştır dıyerek eve geldım hemen iş yapmaya başladım ve meger tutmuş düştü tabi halılar felan kaldırmıştım çok dıkkat istıyor ilk zamanlarda tavsıyem bu iş yapmayınn

ahhh canım benim kelin merhemi olsa başına sürermiş:)ama aşılamadan önce incir kürü yapmanı öneririm yumurtalarının sağlıklı olması için..eşinde sıkıntı varsa proxeed diye bi suya karıştırılan sperm artırıcı var bi buçuk aya baya işe yarar onu kullanın derim biraz pahalı ama..hatta bance baya pahalı:) tüm bunların dışında aslına bakarsan bol bol dua etmeni tavsiye ederim çünkü vermeyince mabut neylesin sultan mahmut....

Hakkaten oyle bi merhem de biz bulsak :)

Back
X