• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirde aşılama ya da tüp bebek yaptıranlar

castell

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
47
11
288
Merhaba,
Eskişehirde yaşıyorum, aşılama sonrasında da olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız. Ankara’da iyi doktorlar bulduk ama Eskişehir’de çok bulamadık. Eskisehirde yasayip bu durumu tecrübe edenler var mıdır?

Hulusi bülent zeynelogluna gittim. Tedavim pozitif bitmişti ama bebegim cennette melek olmayi tercih etti. Biraz vakit gecsin yeniden tedaviye baslayacagim

ben tecrübe ettim yunus emre devlet hastahanesinde, rapor ile mi yaptıracaksınız
Suan aşılamayı acibademde yaptiracagim sanirim, ama eger olmazsa tup bebek icin hala arastiriyorum.
Rapor cikiyor bana da, ama kararsizim hala. Sizin yunus emredeki tecrubeniz nasildi?

Suan aşılamayı acibademde yaptiracagim sanirim, ama eger olmazsa tup bebek icin hala arastiriyorum.
Rapor cikiyor bana da, ama kararsizim hala. Sizin yunus emredeki tecrubeniz nasildi?
Selamlar, ben Yunus Emre de 2 sene boyunca iki aşılama, 1 kimyasal ve 8. Hafta kayıpla sonuçlanan bir tedavi gördüm. İmkanınız varsa özelde direkt tüp bebeğe başlamanızı öneririm. Ben şu an Acıbadem’de tekrar başladım doktorlar ve ekip güven veriyor, tedavim iyi gidiyor ve her türlü önlem testini yapabiliyorum. Devlette mecbur deneme yanılma ile ilerliyorlar ve bedelleri çok ağır olabiliyor.

Çevremde yunus emrede tedavi görüp sonuç alan var ama ben malesef sonuç alamadım size tavsiyem rapor hakkınız var ise osmangazi tıpda değerlendirmeniz

Ben de bu ay ümit hastanesinde aşılama yaptırdım ama olmadı ikincisini de birkaç ay sonra düşünüyorum. Tüp bebek raporu için iki aşılama şartı varmış o nedenle. Özel olmazsa Acıbadem’de aşılama için ücret ne kadar istediler ikinciyi de belki orada yaptırabilirim

Ben de bu ay ümit hastanesinde aşılama yaptırdım ama olmadı ikincisini de birkaç ay sonra düşünüyorum. Tüp bebek raporu için iki aşılama şartı varmış o nedenle. Özel olmazsa Acıbadem’de aşılama için ücret ne kadar istediler ikinciyi de belki orada yaptırabilirim

Ben Acıbademdeki kadın doğum doktoruma yaptıracağım , tüp bebek merkezinde fiyatlar biraz daha değişebiliyormuş orayı bilmiyorum. 30 bin gibi tutacak sanıyorum + ilaçlar olacak işte. 2026 ile birlikte bu fiyatlar da değişecektir tabi.

Selamlar, ben Yunus Emre de 2 sene boyunca iki aşılama, 1 kimyasal ve 8. Hafta kayıpla sonuçlanan bir tedavi gördüm. İmkanınız varsa özelde direkt tüp bebeğe başlamanızı öneririm. Ben şu an Acıbadem’de tekrar başladım doktorlar ve ekip güven veriyor, tedavim iyi gidiyor ve her türlü önlem testini yapabiliyorum. Devlette mecbur deneme yanılma ile ilerliyorlar ve bedelleri çok ağır olabiliyor.
umuyorum güzel sonuçlar alırsınız, acıbadem tüp bebek ücretleri ne civarda şuan, ben de eğer aşılama olmazsa orayı da değerlendirebilirim belki.

Selamlar tekrar, güncel ücret ne kadar bilmiyorum. Ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz, hem durumunuzu değerlendirirler hem ücret bilgisi verirler sabit 100 bin ödedik ama durumumuza göre ekstra tedavi ve ameliyat vs de oldu bizim ama aşılama da hiç uygun değilmiş. İki aşılama zaten 60 bine gelecek o ücretle gayet tüp bebek ilaçları alınır tutma oranı da düşük raporun ne faydası olacak ki başka? Ben de rapor için aşılamalar oldum fakat hiç bi ücret ödemediğimiz için prosedür gereği olarak düşündük oran çok düşük olduğu için. Bence siz bi öngörüşme yapın size yol göstersinler.

İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?

Back
X