• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama raporu

Hayalkr21

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
206
Puanlar
23
Arkadaşlar belki hatırlayanlar vardır eşim de varikosel vardı ameliyat oldu vesaire Şubat ayında tüp bebek yaptıracaktık doktor bir aşılama daha deneyebiliriz dedi, tekrardan aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bu ay ya da önümüzdeki ay, hastaneyi fiyat için aradığımda raporlu ve raporsuz aşılama fiyatını söyledi, aşılama raporu diye birşey olduğunu ben bilmiyordum yeni öğrendim, bunun şartlarını bilen aşılama raporu alan varmı aranızda

ilaç raporundan bahsediyor olabilir ben devlette oldum ilaç raporu çıkardım ilaçları daha uyguna alıyosun

ilaç raporundan bahsediyor olabilir ben devlette oldum ilaç raporu çıkardım ilaçları daha uyguna alıyosun
İlaç değil hastaneye verilen paradan bahsettilier raporlu 15 raporsuz 25 bin ödeme yapıyorsunuz hastaneye dediler

Yine aynı rapordur muhtemelen ya da heyet raporudur. İlaç raporunda sgk şartı oluyor eşlerden birinin 900 günğ geçmesi ve bir yıllık evlilik

Hayır istanbuldan. Hatta şimdi 2. Aşılama için bugün alıcam yine raporla hiç sorun cıkarmadı eczane

Back
X