Aşılama Asilama serüveni

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canim nasil 2 3 olur nerde oturuyosunki hangi hastane vallahi asilamaya 40o lira verdim igne kullandim yumurta buyutucu gonal f 900 mg insulin kalemi gibi o 170 liraydi onuda sayarsak hepi topu 570 lira 30 lirada ovitrella catlama ignesi ve progestanla vitamin ilaci aldim onlarda 30 lira tuttu asilma +igne+ catlatma ignesi + ilaclarim hepsi 600 lira tuttu bide ozel hastanede yPtrdim
Bursada yasıyorum cnm
Ben gtmedim henüz dr a ama bizde de sıkınti var asılama deneyeceğiz. Gidenler soyledi bu sitede

Bursada yasıyorum cnm
Ben gtmedim henüz dr a ama bizde de sıkınti var asılama deneyeceğiz. Gidenler soyledi bu sitede
Tatlim istersen sor sorustur bursada cok ozel hastane vardir ama burasi kucuk bi yer 2 tane var daha acilacak yeni hastaneler belki fiyatlar ne olur bilmiyorum ama benim doktor cook iyi cok zeki ve pratik bu sureci kolay gecirmemmi sagliyor acik soyleyim doktorum olmasa belkide bikip tedaviyi defalarca yarida birakirdim doktor onemli boyle konularda tup bebek ve asilama konusunda tecrubeli birini bul derim bide adanada cok degisik yontemleei olan bi doktor duydum 10 senedr yapmadini birakmayan bir ciftin cocugu oldu. Kayseridede bu konuda bi prof var aslinda ben oraya gitmek istedim ama isimden dolayi gidemedm omrundw hic adet gormemis bi kadinin ilk asilamsi tutmus ikizi olmus bu kisiyi taniyorum ben kocasi soylemisti yakinimiz olur sende gel bi kere 700 lira para veriosun tedavi icin butun tahlilerini fakultede yaptirio bu konuda cok iyi demisti bana bende kayserliyim aslinda ama ben gelsem esim gelecek durumda deildi

Tatlim istersen sor sorustur bursada cok ozel hastane vardir ama burasi kucuk bi yer 2 tane var daha acilacak yeni hastaneler belki fiyatlar ne olur bilmiyorum ama benim doktor cook iyi cok zeki ve pratik bu sureci kolay gecirmemmi sagliyor acik soyleyim doktorum olmasa belkide bikip tedaviyi defalarca yarida birakirdim doktor onemli boyle konularda tup bebek ve asilama konusunda tecrubeli birini bul derim bide adanada cok degisik yontemleei olan bi doktor duydum 10 senedr yapmadini birakmayan bir ciftin cocugu oldu. Kayseridede bu konuda bi prof var aslinda ben oraya gitmek istedim ama isimden dolayi gidemedm omrundw hic adet gormemis bi kadinin ilk asilamsi tutmus ikizi olmus bu kisiyi taniyorum ben kocasi soylemisti yakinimiz olur sende gel bi kere 700 lira para veriosun tedavi icin butun tahlilerini fakultede yaptirio bu konuda cok iyi demisti bana bende kayserliyim aslinda ama ben gelsem esim gelecek durumda deildi
Evet arastıracagım
Hastaneleri aradıgında bunun için fiyat vermıyorlar
Bursa zaten pahalı bir sehir
Burada konu acarım gideceğim zaman :)
Çok saol

Cevap yazan olmamis mi ya polikistik overkisti olan olupta ilk asilamasi tutanlar ne olur biraz destegjnize ihtyacim var bende pkoluyum bu buyuk bi engel oluyo malesef yumurt buyutup catlatsakta hamile kalamadim yani klomenle ...
bu sefer asilama tutarmi dersiniz gonal f 900 + gonal f 450+ ovitrella+ asilama+ progestan 100mg+ vitamin ilaci suan 6. Gunum 3 tane cok duzgun yumurtam olmus buyumesi sekli durumu iyi demisti doktor asilaman cok guzel oldu dedi bilmiorum neden oyle dedi rahatlatmak icinmi acaba sagdaki yumurta 15fe flan catLdi solda 3 Tne 18 19 mm caplRinldaydi ovitralla vurana kadr en son 200 doz vurdum gonal fi de buyumustr belki 1 gunde birazdaha sizce iyimi sonuc alanlar ne olur yazin

Halami cevap yok kizlar ya vallahi ne diyim konu kapandi artik kendime baska yerlde care bulayim bense yanljzligima tecrubeli kisiler aradim cok irdelememek benim icin hayirli olacak en iyisi kitap okumaya dalayim bir nebze kafam dagilir dusunmem diger yazan arkadslari tenzih ediyorum bu konusmadan

Back
X