tutmuş olsa pazar günü çıkmaz mı kalbim ağzımda en azından varsa sevinirim yoksa beklentiye girmem her geçen gün beklentilerim artıyor13 yada 14. Gün ver
En erken 12.günü bekleyin. Catlatma ıgnesının etkısı gecmemıs olabılır, yanıltıcı olabılır.KIZLAR 25 HAZİRANDA AŞILAMA YAPILDI BANA PAZAR GECESİ 10. GÜN DOLMUŞ OLUYOR KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRSAM BEBEK VARSA ÇIKAR MI SONUÇ ????
Çok düşük ihtimal belli olur. Benim 14. Gün 468 çıktı ikiz olduğu için arkadaşımın 13. Gün 40 çıktı tek bebekti. 10. Gün değer çıkmayadabilirtutmuş olsa pazar günü çıkmaz mı kalbim ağzımda en azından varsa sevinirim yoksa beklentiye girmem her geçen gün beklentilerim artıyor
Bende 15. Günündeyim hamilelik testi yapsam çıkar mıÇok düşük ihtimal belli olur. Benim 14. Gün 468 çıktı ikiz olduğu için arkadaşımın 13. Gün 40 çıktı tek bebekti. 10. Gün değer çıkmayadabilir
Tabi çıkar . 12.gün de dahi belli oluyor.Bende 15. Günündeyim hamilelik testi yapsam çıkar mı
Tabi çıkar . 12.gün de dahi belli oluyor.
Şimdi eve gidip yapsam olur mu illa sabah saatlerimi olması lazimAma ben 30 günde adet oluyorum erken değil mi
Olsun canım , çatlatma iğnesinin süresi 13-14 gün sonra belli oluyor .Ama ben 30 günde adet oluyorum erken değil mi
Olsun canım , çatlatma iğnesinin süresi 13-14 gün sonra belli oluyor .
tamam teşekkür ediyorum bende 14. günü bekleyeyim o zaman çok heyecanlıyım tutmuştur inşallahÇok düşük ihtimal belli olur. Benim 14. Gün 468 çıktı ikiz olduğu için arkadaşımın 13. Gün 40 çıktı tek bebekti. 10. Gün değer çıkmayadabilir
bence direk kan dan baktırın hiç idrar testiyle uğraşmayınŞimdi eve gidip yapsam olur mu illa sabah saatlerimi olması lazim
Ne zaman test yapacan canımBenimde 10. Gün bugün beklemek eziyet gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?