Aşılama Aşılama sonrası 8.gün ağlama krizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Crn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
17
4
1
41
Merhaba iğneden sonra 10.gün, aşılamadan sonra 8.gün inanılmaz hüzünlüyüm. Daha önceki günlerde de kaygım vardı. Bugün çok yoğun. Pms mi yani adet mi geliyor yoksa benim gibi aşırı duygusal olup ağlayan oldu mu hiç?

İnşallah umarım, siz bebeğinizi bekliyorsunuz. Aşılama sanırım. Sizin kaçıncı gün,nasıl belli oldu ya da belirtiniz hiç oldu mu?

İnşallah umarım, siz bebeğinizi bekliyorsunuz. Aşılama sanırım. Sizin kaçıncı gün,nasıl belli oldu ya da belirtiniz hiç oldu mu?
Yok bizimko supriz yumurta. Tup bebek tedavisi sonrasi tam vazgectikten sonra geldi. Ben heralda erken giricem kesiliyorum derken meger hamileymisim. Hastalandigimda (agir grip) ortaya cikti. 6. Hafta filandi...

Yok bizimko supriz yumurta. Tup bebek tedavisi sonrasi tam vazgectikten sonra geldi. Ben heralda erken giricem kesiliyorum derken meger hamileymisim. Hastalandigimda (agir grip) ortaya cikti. 6. Hafta filandi...
Mucize yani ne güzel

Amin inşAllah eşimle bizede nasip olur mu acaba diyenlerdenim.

Hormonlar beni de ekliyor. Asilamanin 6. Gunundeyim
Ben bir yila yakindir terapiye gidiyorum her hafta
Tavsiye ederim

Aynı sorun bendede var canım em ufak şeye ağlıyorum illa bir şeyde olmazsa kendim düşünüp ağlıyorum

Ne var ne yok canim test yaptin mi ?

Kizlar hayirlisi, size dua ediyorum,guzel haberler bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…