Merhaba iğneden sonra 10.gün, aşılamadan sonra 8.gün inanılmaz hüzünlüyüm. Daha önceki günlerde de kaygım vardı. Bugün çok yoğun. Pms mi yani adet mi geliyor yoksa benim gibi aşırı duygusal olup ağlayan oldu mu hiç?
O igneler, hormonlar, stres... bunlar yapiyor, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.
Yok bizimko supriz yumurta. Tup bebek tedavisi sonrasi tam vazgectikten sonra geldi. Ben heralda erken giricem kesiliyorum derken meger hamileymisim. Hastalandigimda (agir grip) ortaya cikti. 6. Hafta filandi...İnşallah umarım, siz bebeğinizi bekliyorsunuz. Aşılama sanırım. Sizin kaçıncı gün,nasıl belli oldu ya da belirtiniz hiç oldu mu?
Mucize yani ne güzelYok bizimko supriz yumurta. Tup bebek tedavisi sonrasi tam vazgectikten sonra geldi. Ben heralda erken giricem kesiliyorum derken meger hamileymisim. Hastalandigimda (agir grip) ortaya cikti. 6. Hafta filandi...
Mucize yani ne güzel
Amin inşAllah eşimle bizede nasip olur mu acaba diyenlerdenim.
Aynı sorun bendede var canım em ufak şeye ağlıyorum illa bir şeyde olmazsa kendim düşünüp ağlıyorumMerhaba iğneden sonra 10.gün, aşılamadan sonra 8.gün inanılmaz hüzünlüyüm. Daha önceki günlerde de kaygım vardı. Bugün çok yoğun. Pms mi yani adet mi geliyor yoksa benim gibi aşırı duygusal olup ağlayan oldu mu hiç?
Ne var ne yok canim test yaptin mi ?Merhaba iğneden sonra 10.gün, aşılamadan sonra 8.gün inanılmaz hüzünlüyüm. Daha önceki günlerde de kaygım vardı. Bugün çok yoğun. Pms mi yani adet mi geliyor yoksa benim gibi aşırı duygusal olup ağlayan oldu mu hiç?
Saglikla guzel haberlerinizi aliriz insallah hepinizin.Hormonlar beni de ekliyor. Asilamanin 6. Gunundeyim
Ben bir yila yakindir terapiye gidiyorum her hafta
Tavsiye ederim
Bugün 11.gün kan verdim nolur nolmaz diye sonucu bekliyorumNe var ne yok canim test yaptin mi ?
Bende 13. Gündeyim canım haberdar et bizi. İnşallah güzel haberler verirsin bizeBugün 11.gün kan verdim nolur nolmaz diye sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?