- 19 Ağustos 2019
- 13
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meryem4535
2 ağustos da aşılamam yapıldı 12 agustos adet tarihimdi fakat adet olmadım. 14.gün yani 16 agustos da kan testi yaptım fakat sonuç negatif
ama hala adet olmadım sizde tahlili yenilemeli miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık negatif sonuc almaktan cok sıkıldımTabi ki yenile canım 20. günde bile öğrenen var hakkında hayırlısı olsun![]()
O kadar haklısın ki Allah sabır versin hepimize elimizden geleni yapicaz inşallah tez vakitte kavuşursun yavruna ilk aşilaman mı? Bide doktorunla görüştün mü reglim gelmedi diye ?Artık negatif sonuc almaktan cok sıkıldım
Bu 2.aşılamam doktorum pazartesiye kadar beklememi söylediO kadar haklısın ki Allah sabır versin hepimize elimizden geleni yapicaz inşallah tez vakitte kavuşursun yavruna ilk aşilaman mı? Bide doktorunla görüştün mü reglim gelmedi diye ?
İnsallah Rabbim isteyen herkese versinO kadar haklısın ki Allah sabır versin hepimize elimizden geleni yapicaz inşallah tez vakitte kavuşursun yavruna ilk aşilaman mı? Bide doktorunla görüştün mü reglim gelmedi diye ?
Ben idrar testi yaptın diye okudum canım özür dilerim kan testin doğru sonuç verir genelde değerin kaçtıBu 2.aşılamam doktorum pazartesiye kadar beklememi söyledi
Adet tarihim ayın 12siydi. İlk aşilamamdan sonra tahlil negatif cikti ve ayın 12sinde gene adet olmustum ama bu sefer olmadım10 gün sonra nasil regl günün oluyoki canim.benim bildiğim en az asilamadan 12 gün gecmis olmasi lazim
<1.20 yazıyoBen idrar testi yaptın diye okudum canım özür dilerim kan testin doğru sonuç verir genelde değerin kaçtı
Anladım canım test negatif evet üzülme hakkında hayırlısı inşallah doktorunun dediğini yap bekle olmazsan söktürücü kullanıp tedavine devam edersin inşallah bı dahakine pozitif görürsün Allah daha fazla aratmasin<1.20 yazıyo
Amin canım inşallahAnladım canım test negatif evet üzülme hakkında hayırlısı inşallah doktorunun dediğini yap bekle olmazsan söktürücü kullanıp tedavine devam edersin inşallah bı dahakine pozitif görürsün Allah daha fazla aratmasin![]()
Anladım canım. Beklicez artık biraz dahaBen asilamanin tam 20.günü adet olmustum.yani muhtemelen catlatma ignesine ragmen yumurtam catlamayip gec catladi gibi geliyo bana.yani gecikme olabiliyor.