Aşılama sonrasi adet gecikmesi

Gizemates17

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
244
3
48
33
Merhaba.18 ocakta aşılama oldum.doktorumda bizde çok umutluyduk.2 aralıkta yani 15. Gün beta değerim çıktı.ultrason muayenesinde rahim kalınlığı 14 cm ölçüldü ama kese falan yok.adet olmadığın sürece umut var dedi ama bana jmkansiz gibi geliyor.16. Günden sonra pozitif dönme ihtimali var mıdır? Yoksa sadece adet gecikmesi mi acaba?

Merhaba.18 ocakta aşılama oldum.doktorumda bizde çok umutluyduk.2 aralıkta yani 15. Gün beta değerim çıktı.ultrason muayenesinde rahim kalınlığı 14 cm ölçüldü ama kese falan yok.adet olmadığın sürece umut var dedi ama bana jmkansiz gibi geliyor.16. Günden sonra pozitif dönme ihtimali var mıdır? Yoksa sadece adet gecikmesi mi acaba?
Beta değerim 0

Merhaba ben embryo ve embryolojik kök hücre bilim insanıyım. Adetinizin gecikmesinden bir kaç gün önce embryo anneye tutunur, ve en sağlıklı test gecikmeden 12 ve 14. gün olan testtir. beta HCG her 2-3 günde bir 2 katına çıkar. 6.haftada 14 mm kadar kese görülür, 4.haftada nokta kadardır. 8.haftada embryo görmeye başlarsınız. 18 Kasım 2022 aşılama olduğunuzu tahmin ediyorum. Ocak yazmışsınız. 15. gün 2 haftalık beta değeriniz çıkmış. Bu 25mIU kadardır. 2 hafta sonra nokta kadar kese olur 6. haftada doktor keseyi görür 8 ve 9. haftada da embriyoyu görürsünüz. Umutlanın. Stres yapmayın. ters birşey olsa doktorunuz stres olurdu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.evet 18 Kasım.uzerinden 16 gün geçmesine rağmen beta 0 olunca olmadığını düşündüm.adet gecikmesi ara ara alt karında kramp mide eksilmesin ve göğüs ucu acıması yaşıyorum hepsi psikolojik sanırım.yinede bir umut aletimi bekleyecegim

Daha sonra pozıtıfı gördünüz mü?

ben asılamanın 6 günü şiddetli nefes darlıgı ile acile gittim gittigimde kan aldılar kanda beta hCG 20.08 çıktı gebesın diyip acil kadın doğum polıkınlıgıne yönlerdı ve kadın doğum doktorum kan sonucuna göre evet gebesın drdı alttan muayene ettı rahım duvarın kalın dedi bende bekledım asılamanın 14 günü kan verdıgımise kan sonucu beta hCG negatif çıktı bugün asılamadan 17 gün gectı hala regl görmedim pazartesıye kadar bekleyıp eğer regl olmazsam tekrar kan vermeyı düşünüyorum sızın nasıl oldu bılgı verırmısınız pozıtıfı gördünüzmü?

Daha sonra pozıtıfı gördünüz mü?

ben asılamanın 6 günü şiddetli nefes darlıgı ile acile gittim gittigimde kan aldılar kanda beta hCG 20.08 çıktı gebesın diyip acil kadın doğum polıkınlıgıne yönlerdı ve kadın doğum doktorum kan sonucuna göre evet gebesın drdı alttan muayene ettı rahım duvarın kalın dedi bende bekledım asılamanın 14 günü kan verdıgımise kan sonucu beta hCG negatif çıktı bugün asılamadan 17 gün gectı hala regl görmedim pazartesıye kadar bekleyıp eğer regl olmazsam tekrar kan vermeyı düşünüyorum sızın nasıl oldu bılgı verırmısınız pozıtıfı gördünüzmü?
Meehaba malesef olmadi

Back
X