Evet olması normal korkmayın inşallah tutunur bebeginizHerkese merhaba,
3 yıllık evliyim 30 yasındayım.
1,5 yıldır bebek için tedavi görüyoruz. Bugün ilk aşılamamı oldum. 03.05.2021
Aşılamadan sonra kasıklarımda aşırı ağrı var. Normal bi durum mu? Bilmiyorum. Eve geldim uzandım yinede ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bende 30 nisan da oldum fakat ağrın yok ara da birazcık oluyor doktorunuza danışın istersenizHerkese merhaba,
Aşılamadan sonra kasıklarımda aşırı ağrı var. Normal bi durum mu? Bilmiyorum. Eve geldim uzandım yinede ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah. allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Teşekkür ederim .Evet olması normal korkmayın inşallah tutunur bebeginiz
İlk gün ağrıdan çok korkmuştum. Ama sadece aşılamanın olduğu gün ağrı oldu artık normale döndü inşallah tutunur bebeklerimizBende 30 nisan da oldum fakat ağrın yok ara da birazcık oluyor doktorunuza danışın isterseniz
Canım meraba naptın test yaptinmiHerkese merhaba,
Selam canım doktorum 19 nisana kadar test yapmammı söyledi. Çatlayma iğnesi sonucu yanlış gösterirmiş. O yüzden randevumu bekliyorum. Beklemek çok zorCanım meraba naptın test yaptinmi
Anladım canım ben yaptım negatif ama adet görmedim ilacın etkisi bırakınca olursun dediler 15. Gunumdu bu günSelam canım doktorum 19 nisana kadar test yapmammı söyledi. Çatlayma iğnesi sonucu yanlış gösterirmiş. O yüzden randevumu bekliyorum. Beklemek çok zor
Amin canım Kan testi mi yaptırdın? adet olmadın daha üzülme canım henüz belirsizlik var. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Olmazsa daha zamanı gelmemiştir. Biliyorum çok zor imtihanlar. Ben de zaman zaman çok üzülüyorum.. sabredicez pes etmicez.İnşallah sen alırsın güzel haberleri
Evet canim kan testi yaptım İnşallah bir mucize olur da adet olmam Rabbimin mucizesi çoktur o herkese Hesapsız rızık verirAmin canım Kan testi mi yaptırdın? adet olmadın daha üzülme canım henüz belirsizlik var. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Olmazsa daha zamanı gelmemiştir. Biliyorum çok zor imtihanlar. Ben de zaman zaman çok üzülüyorum.. sabredicez pes etmicez.
Kesinlikle öyleEvet canim kan testi yaptım İnşallah bir mucize olur da adet olmam Rabbimin mucizesi çoktur o herkese Hesapsız rızık verir
hasta oldunuz muAnladım canım ben yaptım negatif ama adet görmedim ilacın etkisi bırakınca olursun dediler 15. Gunumdu bu gün
Yok bekliyorumhasta oldunuz mu
yaa ins bebis vardir gec dollenmede olabirYok bekliyorum
Öyle bir ihtimal olabilirmikiyaa ins bebis vardir gec dollenmede olabir
hasta olana kadar ümit vardir diye dusunuyorum ins vardirÖyle bir ihtimal olabilirmiki
Az önce kahverengi leke geldi hasta oluyorum galibahasta olana kadar ümit vardir diye dusunuyorum ins vardir
hasta olana kadar ümit vardir diye dusunuyorum ins vardir
İnşaALLAHİlk gün ağrıdan çok korkmuştum. Ama sadece aşılamanın olduğu gün ağrı oldu artık normale döndü inşallah tutunur bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?