- Konu Sahibi gulnisayik
Selamun aleyküm hanımlar. Ben ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Bugün aşılamadns sonra 8. Gün bitti. Yarın gidip kan versem sonuç çıkar mı sizce? Var mı benim gibi 9.-10. gğnde kan verip hamilelik haberi alan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykum selam canim. Daha erken canim kan vermen icin. En az 14 gun sonra test oneriyorlar. Kani da 14 gunden sonra ver. Asilama oldugun icin catlatma iğnesi de olmuşsundur. Ignenin etkisi en az 10 gun sonra geçer. Ignenin icindede hamilelik hormonu oldugu icin pozitif cikar.Selamun aleyküm hanımlar. Ben ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Bugün aşılamadns sonra 8. Gün bitti. Yarın gidip kan versem sonuç çıkar mı sizce? Var mı benim gibi 9.-10. gğnde kan verip hamilelik haberi alan
Sen bilirsin canim. Igne etkisini atmamissa yanıltıcı olabiliyor test sonuclariÇatlatma iğnesini ayın 2 sinde yaptım. 11 gün olacak. Ve 1 haftada atılıyor vücuttan etkileri diye duymuştum
Çok erken yaptırmışsın ben senden 1 gün önce yaptırdım aşılama 2 gün önce evde test yaptım çok silik bir şekilde çıktı yani gözle zor görülüyordu çift çizgi. Ben pazartesi günü gidicem kan vermeye sende inşallah tutmuştur ikimizinki de hemen bozma moralini daha erkenKızlar dün sonucum negatif çıktı 18inde tekrar vereceğim kan ama umutsuzum bu saatten sonra yükseleceğini sanmıyorum
Bende 3 ocakta aşılama oldum. Pazartesi kan vermem gerekiyordu. Bugün 12.günüm erken hamilelik testi aldım ve 2.çizgim silik çıktı. Yine dayanamayıp gidip kan verdim. Kan sonucum da 0.5 çıktı. Şuan kan vermek için pazartesiyi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallahSelamun aleyküm hanımlar. Ben ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Bugün aşılamadns sonra 8. Gün bitti. Yarın gidip kan versem sonuç çıkar mı sizce? Var mı benim gibi 9.-10. gğnde kan verip hamilelik haberi alan
Arkadaşlar bende bu ayın 5 inde çatlatma 7 sinde asilama oldum bugun kan verdim 3.40 çıktı sizce uzulmelimiyim 8. Günde vermiş oldum kaniBende 3 ocakta aşılama oldum. Pazartesi kan vermem gerekiyordu. Bugün 12.günüm erken hamilelik testi aldım ve 2.çizgim silik çıktı. Yine dayanamayıp gidip kan verdim. Kan sonucum da 0.5 çıktı. Şuan kan vermek için pazartesiyi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah![]()
Bende 3 ocakta aşılama oldum. Pazartesi kan vermem gerekiyordu. Bugün erken hamilelik testi aldım ve 2.çizgim silik çıktı. Yine dayanamayıp gidip kan verdim. Kan sonucum da 0.5 çıktı. Şuan kan vermek için pazartesiyi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallahSelamun aleyküm hanımlar. Ben ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Bugün aşılamadns sonra 8. Gün bitti. Yarın gidip kan versem sonuç çıkar mı sizce? Var mı benim gibi 9.-10. gğnde kan verip hamilelik haberi alan
Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi en az 10 günde atılıyor vücuttan. İçerisinde de hcg hormonu bulunuyor. Umarım bundan dolayı değildir çıkan değerArkadaşlar bende bu ayın 5 inde çatlatma 7 sinde asilama oldum bugun kan verdim 3.40 çıktı sizce uzulmelimiyim 8. Günde vermiş oldum kani
Bende 3 ocakta aşılama oldum. Pazartesi kan vermem gerekiyordu. Bugün erken hamilelik testi aldım ve 2.çizgim silik çıktı. Yine dayanamayıp gidip kan verdim. Kan sonucum da 0.5 çıktı. Şuan kan vermek için pazartesiyi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi en az 10 günde atılıyor vücuttan. İçerisinde de hcg hormonu bulunuyor. Umarım bundan dolayı değildir çıkan değer![]()
Çarşamba günü değer 10 du zaten şimdi 3.40 a yükselmiş insan bekleyemiyorda umudumu kaybetmek uzereyimBende 3 ocakta aşılama oldum. Pazartesi kan vermem gerekiyordu. Bugün erken hamilelik testi aldım ve 2.çizgim silik çıktı. Yine dayanamayıp gidip kan verdim. Kan sonucum da 0.5 çıktı. Şuan kan vermek için pazartesiyi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi en az 10 günde atılıyor vücuttan. İçerisinde de hcg hormonu bulunuyor. Umarım bundan dolayı değildir çıkan değer![]()
Canım aşılama yapıldıktan sonra eğer gebelik gelişmişse, embriyonun tüplerden rahime inip tutunması yaklaşık 1 hafta sürüyor. Yani 7ocakta aşılaman olduysa aşağı yukarı 14 ocakta embriyon rahime yerleşmiş olacaktır. Yani dün. Beta hcg hormonu da bu yerleşmeden sonra üretilmeye başlıyor. Biraz sabretmeye çalışmalısın. Kan testi için çok erken daha. Zor biliyorum. Ama kan testinden en doğru sonucu 21 ocakta alabilirsin. Muhtemelen doktorun da o tarihte kan vermeni söylemiş olmalı. Umarım güzel haberler alırsın o gün. Allah yardımcın olsun.Çarşamba günü değer 10 du zaten şimdi 3.40 a yükselmiş insan bekleyemiyorda umudumu kaybetmek uzereyim
Amin inşallah canım teşekkür ederim yardımın içinCanım aşılama yapıldıktan sonra eğer gebelik gelişmişse, embriyonun tüplerden rahime inip tutunması yaklaşık 1 hafta sürüyor. Yani 7ocakta aşılaman olduysa aşağı yukarı 14 ocakta embriyon rahime yerleşmiş olacaktır. Yani dün. Beta hcg hormonu da bu yerleşmeden sonra üretilmeye başlıyor. Biraz sabretmeye çalışmalısın. Kan testi için çok erken daha. Zor biliyorum. Ama kan testinden en doğru sonucu 21 ocakta alabilirsin. Muhtemelen doktorun da o tarihte kan vermeni söylemiş olmalı. Umarım güzel haberler alırsın o gün. Allah yardımcın olsun.