Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım valla bana doktorumun yazdığı sadece folik asit ve redostim diye bi vitamin onun haricinde bişey kullanmadım hatta sordum doktora progestan fitil falan yazmıcakmısınız defim gerek yok bu vitamin ondan daha iyi dediMrb öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşalah bebişini bende aşılama yaptım 4 nisanda ilk aşılama şuan dinleniyorum bebeğim tutunsun diye bana önerebilceğin birşeyler var mı nekadar süre dinlenmeliyim yardmcı olabilirmisiniz![]()
Kuzum saolasın inşalah kalp atışını duyar sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle bende dinleniyorum şuan ama bir an önce belirtiler başlasın diye can atyrm resmenAmin inşallah canım valla bana doktorumun yazdığı sadece folik asit ve redostim diye bi vitamin onun haricinde bişey kullanmadım hatta sordum doktora progestan fitil falan yazmıcakmısınız defim gerek yok bu vitamin ondan daha iyi dedikalp atışını duymadan daha emin olamıyorum rabbim inşallah onları da bana da hepimize de nasip eder rüyada gibiyiz daha tam sevinemedik henüz inşallah sizlere de nasip eyler ben çalıştığım için 10 gün rapor almıştım 1 hafta falan dikkat ettim şu an da çok yormuyorum kendimi zaten bel ağrısı falan oluyor sağolsun eşim yardım ediyor sizlere tavsiyem bol dua tevekkül sonra da dinlenme bolca
![]()
İnşallah canımKuzum saolasın inşalah kalp atışını duyar sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle bende dinleniyorum şuan ama bir an önce belirtiler başlasın diye can atyrm resmen![]()
Bol bol dua edicem sana hepimize dua ediyorum pazartesi bizi haberdar etmeyi unutma allahm inşallah tamamına erdirir sağlıkla kucağına alırsınİnşallah canımdediğim gibi şuan tam sevinemiyorum çünkü şansa kan tahlili yaptıramıyorum yarın yaptıracaktım pazartesi ye kadar inşallah artar değerim perşembe de doktorum bakıcak Bana da dua edin ne olur hayırlısı ile tamamına Ersin mucizem
![]()
Tmm canım tabiki ederimBol bol dua edicem sana hepimize dua ediyorum pazartesi bizi haberdar etmeyi unutma allahm inşallah tamamına erdirir sağlıkla kucağına alırsın![]()
Kuzum senin ilk aşılaman mı ve yumurta kaç cm iken doktor çatlama iğnesi yaptıTmm canım tabiki ederim![]()
Evet canım ilk aşılamam yalnız 16 mm di biri diğeri 17 mi 19 mu neydi tam hatırlamıyorum ultrason görüntüsüne bakmam lazım ona bakıp cvp yazarımKuzum senin ilk aşılaman mı ve yumurta kaç cm iken doktor çatlama iğnesi yaptı
Tmm kuzum yorma kendini bakarsın sonra benim de ilk aşılama kimisi çok umutlanma diyor ama bana siz umut oldunuz umut etmek bile güzelEvet canım ilk aşılamam yalnız 16 mm di biri diğeri 17 mi 19 mu neydi tam hatırlamıyorum ultrason görüntüsüne bakmam lazım ona bakıp cvp yazarım
Olur mu canım ümitsiz olmaz Rabbim en doğru zamanda nasip edecektir emin ol O ol derse olurTmm kuzum yorma kendini bakarsın sonra benim de ilk aşılama kimisi çok umutlanma diyor ama bana siz umut oldunuz umut etmek bile güzel
İnşalah sizinle o güzel haberi paylaşırım dört gözle bekliyorum allahım isteyen herkese nasip etsinOlur mu canım ümitsiz olmaz Rabbim en doğru zamanda nasip edecektir emin ol O ol derse olurinşallah hayırlı haberlerini alırız
![]()
İnşallah canım iki gün sonra tekrar et kalp atışını duyana kadar bişey diyemiyırum kendim içinde inşallah duyarız bu gün baktırdım tekrar 501 olmuş değerim bakalım hayırlısı ile devam eder gebeliklerimiz sağlıklı bir şekilde inşallahMerhaba arkadaşlar ben 29 martta aşılama yaptırdım 11. Gün beta hcg değerim 7.09
Doktorum 5 üzeri pozitif dedi 2 gün sonra tekrar tahlil vereceğim. Sizce mutlu olmalı mıyım?
İnşallah canım iki gün sonra tekrar et kalp atışını duyana kadar bişey diyemiyırum kendim içinde inşallah duyarız bu gün baktırdım tekrar 501 olmuş değerim bakalım hayırlısı ile devam eder gebeliklerimiz sağlıklı bir şekilde inşallah
Hayır canım aşılama günü dahil 12. Gün kaset test yaptım sabah erkenden sonra nasılsa negatiftir dedim yattım hemen mi çoktu o çizgi bilmiyorum 5 6 saat sonra falan baktım bariz çizgi vardı 1 2 gün daha bekle istersenAşılama günü dahil 11. Gün mü? Normalde çok erken diyorlar ama siziin çıkmış. Acaba ben de mi erken gitsem. Çok merak ediyorum sonucu