Gayet iyi artmış folik asit doktor önerisi ile kullanın bazılarının dozu hamilelere uygun değim hamilelikte yüksek eoz kullanılmıyorKızlar yardımınıza ihtiyacım var aşılama yaptırdıktan
13 gün sonra beta 30 cikti
15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
İKi kat artması gerektiğini biliyorum ama acaba az mı artiyo günlere göre tam anlamıyla ne zaman yükselir bugün doktora gittiğimde ultrosanda görünmez dedi 2500olmasi lazım dedi tutunup tutunmadigi hakkında soru işareti var kafamda acaba kese ne zaman oluşur ne zaman görünür folik asit içmeye devam etmeliyim acaba
Hamilelikte kullanıldığını duymuştum ama bunu bilmiyordum teşekkür ederim mutlaka sorucamGayet iyi artmış folik asit doktor önerisi ile kullanın bazılarının dozu hamilelere uygun değim hamilelikte yüksek eoz kullanılmıyor
İnşallah burda insanların birbirine destek olduğunu görmek çok güzel şuan bile içim rahatladi bazı doktorlara soru bile sorulmuyo burda gayet güzel bilgi alabiliyoruz teşekkür ederimFolik asit ilk üç kullanıyor, doktor farklı bir şey söylemediyse devam et.
İki katı değil yüzde 60 ile iki katı arasındaki değerlerde artış olmalı, değerlerin düzenli artıyor, artışta problem.yok.
2500-3000 civarında usg.de görünür, kesenin oluşması da an meselesi zaten, anlık değişir gelişir, bugün olusmazsa yarın oluşur.
İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelişir
Merhaba hayırlı olsunKızlar yardımınıza ihtiyacım var aşılama yaptırdıktan
15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
İKi kat artması gerektiğini biliyorum ama acaba az mı artiyo günlere göre tam anlamıyla ne zaman yükselir bugün doktora gittiğimde ultrosanda görünmez dedi 2500olmasi lazım dedi tutunup tutunmadigi hakkında soru işareti var kafamda acaba kese ne zaman oluşur ne zaman görünür folik asit içmeye devam etmeliyim acaba
Evet kullanılıyor ama dozu ayarlanması lazım yüksek doz otizm riski yaratıyor mutlaka sorunHamilelikte kullanıldığını duymuştum ama bunu bilmiyordum teşekkür ederim mutlaka sorucam
Teşekkür ederim hayır kullanmiyorum aşılama yaptırdıktan sonra duphaston kullanmistim sadece şuan da sadece folik asit kullanıyorum folbiol diyeMerhaba hayırlı olsunprogestan kullanıyor musunuz
Günde bir folbiol kullanıyorum oda 5mgEvet kullanılıyor ama dozu ayarlanması lazım yüksek doz otizm riski yaratıyor mutlaka sorun
Folbiol çok yüksek canım bende hamilelikten önce kullandım hamile olunca doktor bana sakın kullanma dedi değiştirdi 0,4 mg olması lazım diye biliyorum hamilelikteGünde bir folbiol kullanıyorum oda 5mg
Aşılamadan sonra biz progestan 200 e başlamıştık bide folidolce diye bir folik asit var onu kullandım üçüzlere hamileyim. Folbiol çok yüksek dozda folik asit veriyor diye doktorum kesinlikle kullandirmamistiTeşekkür ederim hayır kullanmiyorum aşılama yaptırdıktan sonra duphaston kullanmistim sadece şuan da sadece folik asit kullanıyorum folbiol diye
Hayırlısiyla kucağınıza alırsınız inşallah saglikli bebişleriniz ve kolay doğum olsun sizin için yarın doktora gidip sorucam teşekkür ederimAşılamadan sonra biz progestan 200 e başlamıştık bide folidolce diye bir folik asit var onu kullandım üçüzlere hamileyim. Folbiol çok yüksek dozda folik asit veriyor diye doktorum kesinlikle kullandirmamisti
Merhaba sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişeKızlar yardımınıza ihtiyacım var aşılama yaptırdıktan
15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
Evet ilk aşılamam amin insallahMerhaba sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişeilk aşılamanız mıydı?
Yaa ne güzelEvet ilk aşılamam amin insallah
Umudumun bittiği yerde tekrar yeşerti yüce Rabbim dizinde mi pcosYaa ne güzelpkosunuz var mıydı?
Benim folik asit diplerde 3 çıktı kanda başladım bakalım bende Dr ne derse onu yap canımKızlar yardımınıza ihtiyacım var aşılama yaptırdıktan
15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?