Aşılama sonrası Beta hgc

O38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
3
0
1
27
Aşılamanın 10. Gün Beta hgc 4.3 çıktı 11. Gün 3 çıktı acaba sonradan yükselir mi yükselen oldu mu ? İğne etkisi 10. Güne kadar sürer mi yaşayan var mı böyle bı durum yardımcı olur musunuz ?

İlkini sağlık ocağında ikincisini sağlık kabininde yaptırdım sağlık kabininde yaptirdigim biraz saçma geldi sonucum geç çıktı baya özel bide yani acaba cihaz sorunu olabilir mi testin sonucunu atmalarını istediğim de baya oyalandm aklım baya karıştı bugün 13. Gün kan bile vermek istemiyorum artk

İlkini sağlık ocağında ikincisini sağlık kabininde yaptırdım sağlık kabininde yaptirdigim biraz saçma geldi sonucum geç çıktı baya özel bide yani acaba cihaz sorunu olabilir mi testin sonucunu atmalarını istediğim de baya oyalandm aklım baya karıştı bugün 13. Gün kan bile vermek istemiyorum artk
Benim de şuanda durumum sizle aynı 13. Günüm 4.69 çıktı, dünde 3.94 çıkmıştı farklı yerlerde yaptırdım ama.
Beklenen adet günüm bugündü
Sonucunuz ne oldu
Umutlanarak hata mı yapıyorum

Benim de şuanda durumum sizle aynı 13. Günüm 4.69 çıktı, dünde 3.94 çıkmıştı farklı yerlerde yaptırdım ama.
Beklenen adet günüm bugündü
Sonucunuz ne oldu
Umutlanarak hata mı yapıyorum
Sonucunuz yükseldimi acaba

4.69dan iki gün sora yaptırdım 9.84 tü. Birdaha yaptırmadım zaten dün aldım sonucu. Adetimin geciktigi 3.gün 9.84tu yani dün

Sizin nasıl
Dün aşılamanın 11. Günüydü 2,9 çıktı düşük gibi sanki ama bilmiyorum. Yarın tekrar yaptıracağım. Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor bilginiz var mı 13 yada 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.

Dün aşılamanın 11. Günüydü 2,9 çıktı düşük gibi sanki ama bilmiyorum. Yarın tekrar yaptıracağım. Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor bilginiz var mı 13 yada 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.
Malesef ama benim anladıgım 2-3 gün oynayabiliyor herkeste bu tarz şeyler çünkü benim de çok düşüktü hala da düşük ama 2 kat artmıştı

Back
X