Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam, bende pcos var ve pazartesi günü aşılama oldum bugün 6.günüm hala devam eden ciddi kasık ağrım var özellikle bugün sanki daha da arttı sol tarafta ve mesane bölgesinde bıçak saplanır tarzda ağrı neden olur acaba
Kızlar selam, bende pcos var ve pazartesi günü aşılama oldum bugün 6.günüm hala devam eden ciddi kasık ağrım var özellikle bugün sanki daha da arttı sol tarafta ve mesane bölgesinde bıçak saplanır tarzda ağrı neden olur acaba
Merhaba bende 22 sinde yaptırdım. Ara ara sık sık kasık sancısı bende çekiyorum belim ağrıyor dünde karın boslugumda ağrı vardı. Normaldir. Ayağına corap giy bende ihmal ediyorum,bazen bir de on günü buluyormus bu ağrılar arkadasim demişti. Stres yapmamaya çalış birde dinlen yatmaya çalış