Aşılama aşılama sonrası hamilelik belirtileri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Seker sey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
38
0
36
Çanakkale
Mrb arkadaşlar asilamami yaptirali 6gun oldu eger tuttuysa nasil belirtiler oluyor yada tutmayinca noluyor bilenler varsa benim ve benim gibi merak edenlere yardimci olabilirmi ?

Mrb. bence belirtiler bünyeye göre değişiyor. bazıları hiç belirti olmadan kan testine göre hamile olduğunu öğreniyor. ama ben de bir kaç belirti olmuştu. mesela aşılamadan 1 hafta sonra falan göğüslerim çok hassas olmuştu, şişmişti, dokununca rahatsız oluyodum. kasıklarımda batmalar, sancılar oluyodu. geceleri o batmalardan uyanıyodum hatta. ve adet ağrıları gibi ağrılar, bir ara adet oluyorum diye çok moralim bozulmuştu. daha hamile olduğumu bilmiyodum ama aşırı duygusallık vardı bebek bezi reklamlarına bile ağlıyordum ve hala da öğleyim aşılamadan 12 gün sonra sabah evde idrar testi yaptım biri koyu kırmızı diğeri biraz silik çizgi çıktı. inanamadım kan testi yaptırdık ve beta-hcg 151,48. bu kadar canım. umarım yardımcı oldum..

Bendede surekli kasik agrisi ve hafif batmalar oluyor tam ne zaman test yaptirmaliyimki doktorum adetin gecince yap dedi ama ben dayanamiorum karnimda acikio 1 2 gundur surekli bugunde gogus uclarimda cok hafif bi hassasiyet var tutmusmudur ki ya ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…