Aşılama sonrası HCG değerleri

meysera1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
25
5
1
31
Merhabalar 7 ocakta aşilama yapildim 12. Günu kan testimde hcg 9 çıktı doktor haftaya tekrarlayalım dedi.Dün akşam hafif pembemsi bi akıntı olmuştü şuan da beyaz yoğun bir akıntim var yarın regl günüm hcg degeri bu kadar dusuk olup ta yukselen oldumu lutfen tecrubeli olanlar yardım edebilirmisiniz.

Merhabalar 7 ocakta aşilama yapildim 12. Günu kan testimde hcg 9 çıktı doktor haftaya tekrarlayalım dedi.Dün akşam hafif pembemsi bi akıntı olmuştü şuan da beyaz yoğun bir akıntim var yarın regl günüm hcg degeri bu kadar dusuk olup ta yukselen oldumu lutfen tecrubeli olanlar yardım edebilirmisiniz.
İnşallah pozitif olur 9 gebelik var demektir ama daha çok yeni pembe umarim yerleşme kanamasıdir 🙏🙏🙏

Canım benim ablam da aşılama olmuştu onu da çok düşük çıkmıştı

Yaa çok mutlu oldum Rabbim hayirli omurler nasip etsin. Cok tesekkur ederim canim umudum kirilmisti bana umut oldun 😍
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin canım moralini yüksek tut bana da haber ver 🥰

merhaba kızlar benimde bugün 16. günüm değerim 9,31 çıktı çokmu düşük :(

Back
X