Aşılama Aşılama sonrası karın şişliği ağrı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Merhaba aşılamamı oldum. Aşılama öncesinde yumurtamın çatlayıp çatlamadığına baktılar. Çatlamayınca alttan bir iğne ile tek tek ameliyat yapar gibi çatlattılar. Çok ağrılı bir süreçti ama hepsinin çatladığından emin olduk ve aşılama yapıldı.

Ama sonra acayip bir ağrı kusma baş dönmesi şikayetiyle hastaneye yattım. Antibiyotik serum vs verdiler.bir gece kaldım kanda enfeksiyon görüldü.çıkarttılar hastaneden ağrı normal dediler. antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.

Şimdi sizce tutunma şansı bitti mi bebeğin? Olma ihtimali azaldı mı? Ya da kimse yaşamazken bunu bana neden oldu ya da neydi bilemiyorum. Ohss nin hafif düzeyini yaşadım gibi geliyor. net şu olmuş demedi doktorlar. Yaşayan var mı acaba?

Geçmiş olsun canım ağrılarının azalmış olmasına sevindim. Böyle birşey yaşamadım henüz hiç aşılama olamadım ama neden tutunma şansı bitmiş olsun ki, çatlama olduktan sonra aşılaman yapılmış. Hiç öyle düşünme hiç belli olmaz bu işler hayırlısı olsun hakkında. Benim anlamadığım tek tek nasıl catlattilar hiç duymamıştım

Yeni kullanmaya başlamışlar. Önce bakıyorlar çatlamışmı sonra alttan uzun bi iğne ile girip çatlattı. Umarım ya bu çektiğime değer

Asilamammin 5.gunundeyim canim 2. Asilamam bi sefer sanci yok hic iz belirti birsey yok. 1. Asilamam kimyasal olmstu cok agriliydi asilama gununden itibaren surec gogus hassasiyeti vardi. Bi sefer hc birini yasamiyorum. Sdc siskinlk ve wc sorunu yasiyorum ilaclarim ayni degisen birsey yok . Herkeste farklilik gosteriyor

Benim bu sefer korkunçtu.bugün son antibiyotik.

Tutunmuş bebegn sana MaşaAllah nasıl oldun peki iymsn suan nasl yapıldı aşmalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…