mrb cnm öncelkle hayırlı olsun inş.hayırlısıyla tutar benm de 2. asılama 3.günüm gaz şişlik sancı benmi ilk asılamamda olmuştu ama şimdi öyle sorunum yok belki ilaçlara bünyem alışmıştır yada tutmşturkızlar bi de crınone vajinal jel kullanan oldumu aşılamadan sonra,ben kullanıyorum günde bir kere..fakat bunu gecemi kullanayım gündüzmü,farkedermi ki,doktorum bişey demedi,birde burda okuduğuma göre yürümek gerekiyormuş,ben ilk kez dün akşam koydum ve uyudum..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
ha bide o basınca haff haff agrılar rahminden cnm asılama esnasında dr rahmi acıp dısarı dogru çekio ya ondan emiinm tutsa bile inş tutmuştur hemen 2 .3 günde bişi belli olmasına imkan yok döllenen yumurta bölünmeye falan baslamıştır ancak ve inşmrb cnm öncelkle hayırlı olsun inş.hayırlısıyla tutar benm de 2. asılama 3.günüm gaz şişlik sancı benmi ilk asılamamda olmuştu ama şimdi öyle sorunum yok belki ilaçlara bünyem alışmıştır yada tutmştur
ha bide o basınca haff haff agrılar rahminden cnm asılama esnasında dr rahmi acıp dısarı dogru çekio ya ondan emiinm tutsa bile inş tutmuştur hemen 2 .3 günde bişi belli olmasına imkan yok döllenen yumurta bölünmeye falan baslamıştır ancak ve inş
canım benim ilk aşılamamda da şimdi de asılama sonrası hiç bir ilaç jel falan vermedi evet aynı anda asılama ben mayıs ayında asılama yaptrcaklar topigindeyim oraya gel beraber gün sayıp birbirimizden hayırlı haber bekleyelimsaol cvbın için canım,seninle aynı zamanda aşılama olmuşuz anladığım kadarıyla..inşallah ikmizde hayırlısıyla hamileyizdir...bugün biraz karnımın şişliği indi, haklısın benim ilkinde acayip şişmişti görenler hamile zannederdi o kadardı yani.bir de sana jel verdimi doktor,verdiyse nasıl kullanıyosun
slm arkadaşlar ben 2 gün önce ikinci aşılamamı oldum,bugün karnımdaki şişlik beni çok rahatsız ediyor,bi de anlam veremediğim bi sancı var hafif hafif.karnımın alt kısmına bastırınca acı duyuyorum batma şeklinde...sizinde öyle oldumu...bu şişlikten ne zaman kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
aynen bende senin gibiyim karnımın alt kısmında sancı var bende 27 mayıs pazartesi günü oldum aşılamamı bugün 5 gün oldu ama akılda hep tutumu tutmadımı diye soru var rabbim hayırlısını nasip etsin...
SLM KIZLAR bende dün 2. aşılamamı yaptırdım ve gine agrılı geçti bakalım. inşallah rabbim herkesin emeginin boşa çıkmasına izin vermez benimde okadar agrılarımın karşılıgında saglıklı bir bebiş nasip eder :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?