Aşılama aşılama sonrası karında şişkinlik,ağrı,gaz sancısı vs...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umutlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
293
100
68
slm arkadaşlar ben 2 gün önce ikinci aşılamamı oldum,bugün karnımdaki şişlik beni çok rahatsız ediyor,bi de anlam veremediğim bi sancı var hafif hafif.karnımın alt kısmına bastırınca acı duyuyorum batma şeklinde...sizinde öyle oldumu...bu şişlikten ne zaman kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bi de crınone vajinal jel kullanan oldumu aşılamadan sonra,ben kullanıyorum günde bir kere..fakat bunu gecemi kullanayım gündüzmü,farkedermi ki,doktorum bişey demedi,birde burda okuduğuma göre yürümek gerekiyormuş,ben ilk kez dün akşam koydum ve uyudum..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

mrb cnm öncelkle hayırlı olsun inş.hayırlısıyla tutar benm de 2. asılama 3.günüm gaz şişlik sancı benmi ilk asılamamda olmuştu ama şimdi öyle sorunum yok belki ilaçlara bünyem alışmıştır yada tutmştur

ha bide o basınca haff haff agrılar rahminden cnm asılama esnasında dr rahmi acıp dısarı dogru çekio ya ondan emiinm tutsa bile inş tutmuştur hemen 2 .3 günde bişi belli olmasına imkan yok döllenen yumurta bölünmeye falan baslamıştır ancak ve inş

saol cvbın için canım,seninle aynı zamanda aşılama olmuşuz anladığım kadarıyla..inşallah ikmizde hayırlısıyla hamileyizdir...bugün biraz karnımın şişliği indi, haklısın benim ilkinde acayip şişmişti görenler hamile zannederdi o kadardı yani.bir de sana jel verdimi doktor,verdiyse nasıl kullanıyosun

canım benim ilk aşılamamda da şimdi de asılama sonrası hiç bir ilaç jel falan vermedi evet aynı anda asılama ben mayıs ayında asılama yaptrcaklar topigindeyim oraya gel beraber gün sayıp birbirimizden hayırlı haber bekleyelim

aynen bende senin gibiyim karnımın alt kısmında sancı var bende 27 mayıs pazartesi günü oldum aşılamamı bugün 5 gün oldu ama akılda hep tutumu tutmadımı diye soru var rabbim hayırlısını nasip etsin...

ay inşallah canım ya,yalnız değilim demekki,beraber dua edelim nolurrr

SLM KIZLAR bende dün 2. aşılamamı yaptırdım ve gine agrılı geçti bakalım. inşallah rabbim herkesin emeginin boşa çıkmasına izin vermez benimde okadar agrılarımın karşılıgında saglıklı bir bebiş nasip eder :))

slm canım,umarım hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz...ağrıya,sızıya hepsine razıyım bende,yeterki sağlıklı,sıhhatli,hayırlı bi evladım olsun.tüm isteyenlerin gönlüne göre versin rabbim inşallah

Slm kizlar bende dun asilama oldum bendede sislik ve sanci var sanki karnimin icine bisey oturmus gibi zorlayinca agri oluyo..bi sikinti olmaz ins..korkuyorum biraz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benimde 5.günüm asilamam da asılma gününden beri bel ve kasik ağrım VAR ve cok acayip agriyor sizce asilamam tutmusmudur karnımda cok şiş gaz sorunumda cikti smdi vajina akıntm var sıvı of 8 gun sonra test yapicam ama cok heyecanlıyım

Kızlar çatlama iğnesi olali 10. ncu günüm bugun idrar testi yaptim cok silik cizgi cikti adetime 2 gun var clear blue dijital teste sizce yapsam cikarmi bu arada aşılama oldum cok istiyorum allhm bütün isteyen herkese versin bna bir veriyorsa sizlere 10 katini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…