Aşılama sonrası kasıkta sertlik

Seda402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
100
29
28
Arkadaşlar merhaba. Yeni uyeyim daha önceden sayfadaki yorumları takip ediyordum. Bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.... Pco sorunu var ve aşılama olduk bugün 5.günüm sabah sol kasığımda(yumurtlama olan taraf) dokununca farkedilen bir sertlik olduğunu fark ettik eşimle birlikte ve bu bölgede kasik ağrılarım var yürürken bile ağrıyor. Böyle bişey yaşayan var mı sizce tutmuş olabilir mi ?

Bende de pko var canım bende aşılama yaptırdım:) daha 2.günümdeyim ara ara sol kasığımda ağrı oluyor :) neden olmasın başka belirtin varmı

Bende de pko var canım bende aşılama yaptırdım:) daha 2.günümdeyim ara ara sol kasığımda ağrı oluyor :) neden olmasın başka belirtin varmı

Canım bugün 9.günüm ağrılarım kramp şeklinde devam ediyor göğüs hassasiyetim çok yok ama dolgunluk hissediyorum ara ara sıcak basması hissediyorum göz kararması yaşıyorum ayağa kalktıgımda oluyo bu şekilde inşallah seninde bebişin tutunur hayırlısıyla alırsın müjdeli haberi :)

İnşallah hamilesindir canım inşallah günler geçmek bilmiyor :) 29ekime kadar nasıl sabır edicem inan bilmiyorum :) belirtilerin çok çok güzel Allahım gönlüne göre versin inşallah:) benim ilk aşılama daha önce klomen kullandım dış gebelik yaşadım sonrasıda tekrar haplara devam edildi ama bir sonuç alamadık dr aşılama karar verdi umut yok ama Allah katında var inşallah buraya yazarız hamiş oldugumuzu:))))

İnşallah hamilesindir canım inşallah günler geçmek bilmiyor :) 29ekime kadar nasıl sabır edicem inan bilmiyorum :) belirtilerin çok çok güzel Allahım gönlüne göre versin inşallah:) benim ilk aşılama daha önce klomen kullandım dış gebelik yaşadım sonrasıda tekrar haplara devam edildi ama bir sonuç alamadık dr aşılama karar verdi umut yok ama Allah katında var inşallah buraya yazarız hamiş oldugumuzu:))))
Ay inşallah canım bende bir yandan umutlu bir yandan olumsuz gibi geliyo Allah gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın:) Sende ağrı var mı peki nasıl hissediyosun

Bugun hiç bişe hissetmiyorum sadece çok aralıklarla sol kasığımda batma oluyor bu kadar canım:) inşallah yaa canımm :))

Back
X