Aşılama Aşılama sonrası kasıkta sertlik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Seda402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
100
29
28
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum daha önceden yorumları takip ediyordum. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin... Pcos sorunu var aşılama oldum bugün 5.günüm sabah sol kasığımda(yumurtlama olan taraf) dokununca farkedilen bir sertlik vardı. Sol tarafimda kasik ağrım var yürürken bile ağrı yapıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı sizce tutmuş olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum daha önceden yorumları takip ediyordum. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin... Pcos sorunu var aşılama oldum bugün 5.günüm sabah sol kasığımda(yumurtlama olan taraf) dokununca farkedilen bir sertlik vardı. Sol tarafimda kasik ağrım var yürürken bile ağrı yapıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı sizce tutmuş olabilir mi ?
Hayırlı olsun inş tutmuştur. Crinone jel kullanıyor musun? Kasık ağrısı o da yapabiliyor. Bir de benden tavsiye kendini cok dinleme benim hicbir belirtim yoktu belirtiler cook sonra başlıyor

Hayır jel veya hap kullanmıyorum. Aslında hiç bir şekilde stresli değilim ama sertliği fark edince endişelendim bu yüzden sormak istedim :(

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum daha önceden yorumları takip ediyordum. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin... Pcos sorunu var aşılama oldum bugün 5.günüm sabah sol kasığımda(yumurtlama olan taraf) dokununca farkedilen bir sertlik vardı. Sol tarafimda kasik ağrım var yürürken bile ağrı yapıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı sizce tutmuş olabilir mi

Inşallah tutmuştur tutunmaya calisiyordur benimde 6. günüm hiçbir belirti ağrı yok progestan kullanıyorum.

Inşallah senin de tutmuştur canım teşekkür ederim. Benimde yoktu belirtim çok rahat geçti aşılama ve sonraki iki gün ama 3. Gün ve sonrasında kasik ağrılarım başladı..

Back
X