kimse yardımcı olmuyor...
benimde ilk asilama sonrasi 2 tane kistim olusmustu cok normal ozellikle asilama sonrasi bu olusuyyor bana doktorum dogum kontrol hapi vermedi doktorunun elbet bir bildigi vardir uzulme...
arkadaşlar merhaba,
14 nisanda aşılama yaptırdım, 28 nisanda sonucunu aldık, negatif malesef, 2. aşılama için doktora gittiğimde 4,5 cm' lik kistimin oluştuğunu söyledi doktorum ve doğum kontrol hapı verdi. benile aynı durumu yaşayan var mı? desteklerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var, doğum kontrol hapının diğer aylarda da koruma oluşturmasından korkuyorum...
soğan kürüde yapabilirsin
kesinlikle soğan kürünü öneririm hem 1 ayda kistlerden kurtulursun hem de rahim gebelik için hazırlanmış olur....
1 aylık doğum kontrol hapından bi sakınca gelmez, soğan kürüyle birlikte çok etkili olur ...
geçmiş olsun
En yakın zamana bebişin göbişine konsun.....
Benimde ilk aşılamadan sonra oluşan 27 mm folikül nedeniyle uzunca bir süre ikinci aşılama yapılamamıştı.Aşılama sonrası,regl yoğunluğu ve bu sorun oldukça can sıkıcı.
ikinci aşılamanınız gerçekleşti mi?
28 Mayıs'ta yapıldı 2.aşılamam.
Aşılama sürecim: http://www.kadinlarkulubu.com/asilama-yontemleri-tecrubelerimiz/446697-asilama-guncem.html
canım çok güzel ve ayrıntılı anlatmışsın, teşekkür ederim..benim 2. aşılamam perşembe ya da cuma yapılacak, en büyük yumurta boyutum 13.5 mm, bugün ölçüldü..ancak bana doktorum dün (adetin 10. gününde) 26. mm' lik folikül oluştuğunu söyledi ama aşılamayı ertelemedi. yanlış bişeyler mi yapılıyor bende?
bir de siz çok değişik ilaçlar kullanmışsınız..ben sadece 5 gün klomen kullandım, sonra çatlatma iğnesi oldum..aşılama yapıldı, aşılama sonrası progestan içtim akşamları yatmadan 1 adet..ama sonuç negatif..inşallah sizin aşılamanız olumlu sonuçlanır..
Öncelikle güzel dilekler için teşekkür ederim.İnşallah bu yolda çaba sarfeden herkes en kısa zamanda sonuç alır hayırlısıyla.
Her doktorun yöntemi farklı.Benim ilk aşılamamı yapan doktor biraz ilgisizdi sonucu öğrenir öğrenmez doktorumu değiştirdim.Şimdiki doktorumdan Allah razı olsun,çok memnunum.Çok detaycı ve garantici.İnanılmaz güveniyorum.İnanmadığı takdirde yapmış olmak için birsey yapmıyor.Benim değişik ilaçlar kullanmamdaki sebep,yoğun ostrojen içeren ilaçlar,başka bir sağlık sorunumu tetikledi + muayenelerim ve kan tahlillerimdeki değerler neticesinde ihtiyaca yönelik ilaçlar kullanmak durumunda kaldım.Aklınızı karıştırmasın bu durum.İyi düşünelim,iyi olsun inşallah.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
Çok teşekkür ederim... bu arada tedavi olduğunuz hastane ya da doktorun adını vermeniz mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?