Aşılama aşılama sonrası kist oluşumu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inception

bir hikayeye inanmak...
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
500
0
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

14 nisanda aşılama yaptırdım, 28 nisanda sonucunu aldık, negatif malesef, 2. aşılama için doktora gittiğimde 4,5 cm' lik kistimin oluştuğunu söyledi doktorum ve doğum kontrol hapı verdi. benile aynı durumu yaşayan var mı? desteklerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var, doğum kontrol hapının diğer aylarda da koruma oluşturmasından korkuyorum...

benimde ilk asilama sonrasi 2 tane kistim olusmustu cok normal ozellikle asilama sonrasi bu olusuyyor bana doktorum dogum kontrol hapi vermedi doktorunun elbet bir bildigi vardir uzulme...

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öncelikle, peki sen oluşan kistlerinin boyutlarını biliyor muydun? bir de bir sonraki adetinde atabilmiş miydin kistini?

Son düzenleme:
aşılamanı iğne tedavisiyle yaptılarsa ve birden fazla yumurta geliştiyse ve bunlardan çatlamayan olursa kiste dönüşür

yada klomenle birden fazla yumurta oluşurda çatlamayan olursa yine kist olur

nisanda klomenle yaptırdım ben çok şükür kist oluşmadı fakat enfeksiyon olduğumu öğrendim

tabi öncesindede varmıydı bilmiyorum eger varsa aşılamayı yapmadan önce bakılması gerekiyomuş çünkü enfeksiyon spermleri öldürüyomuş arkadaşlar

benden size tavsiye kist kadar enfeksiyonada dikkat edin

soğan kürüde yapabilirsin

kesinlikle soğan kürünü öneririm hem 1 ayda kistlerden kurtulursun hem de rahim gebelik için hazırlanmış olur....
1 aylık doğum kontrol hapından bi sakınca gelmez, soğan kürüyle birlikte çok etkili olur ...

geçmiş olsun

En yakın zamana bebişin göbişine konsun.....

soğan kürüde yapabilirsin

Cok teşekkür ederim cevabın icin ,soğan kuru yapicam

İnşallah canım, icimi rahatlatdınız cok saolun

Benimde ilk aşılamadan sonra oluşan 27 mm folikül nedeniyle uzunca bir süre ikinci aşılama yapılamamıştı.Aşılama sonrası,regl yoğunluğu ve bu sorun oldukça can sıkıcı.

canım çok güzel ve ayrıntılı anlatmışsın, teşekkür ederim..benim 2. aşılamam perşembe ya da cuma yapılacak, en büyük yumurta boyutum 13.5 mm, bugün ölçüldü..ancak bana doktorum dün (adetin 10. gününde) 26. mm' lik folikül oluştuğunu söyledi ama aşılamayı ertelemedi. yanlış bişeyler mi yapılıyor bende?

bir de siz çok değişik ilaçlar kullanmışsınız..ben sadece 5 gün klomen kullandım, sonra çatlatma iğnesi oldum..aşılama yapıldı, aşılama sonrası progestan içtim akşamları yatmadan 1 adet..ama sonuç negatif..inşallah sizin aşılamanız olumlu sonuçlanır..

Son düzenleme:

Öncelikle güzel dilekler için teşekkür ederim.İnşallah bu yolda çaba sarfeden herkes en kısa zamanda sonuç alır hayırlısıyla.

Her doktorun yöntemi farklı.Benim ilk aşılamamı yapan doktor biraz ilgisizdi sonucu öğrenir öğrenmez doktorumu değiştirdim.Şimdiki doktorumdan Allah razı olsun,çok memnunum.Çok detaycı ve garantici.İnanılmaz güveniyorum.İnanmadığı takdirde yapmış olmak için birsey yapmıyor.Benim değişik ilaçlar kullanmamdaki sebep,yoğun ostrojen içeren ilaçlar,başka bir sağlık sorunumu tetikledi + muayenelerim ve kan tahlillerimdeki değerler neticesinde ihtiyaca yönelik ilaçlar kullanmak durumunda kaldım.Aklınızı karıştırmasın bu durum.İyi düşünelim,iyi olsun inşallah.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Çok teşekkür ederim... bu arada tedavi olduğunuz hastane ya da doktorun adını vermeniz mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…