Aşılama Asilama sonrasi negatif pozitife donermi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kuzeyguneyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
496
146
23
Aşılamanın 11.günü kan testim negatif cikti galiba olmadı ama yinede acaba diyorum boyle olup pozitif dönen varmidir ...

Benim sonuc <0.200 negatifinde negatifi cikti vallahi onca emegime mi yanayim strese mi yanayim sonuca mi yanayim hakkimda hayirlisi olsun ins. Ama bir daha aşılama düşünmediğim kesin şu 14 günü asla kimseye tarif edemem asırlar geçmiş gibi

Benim sonuc <0.200 negatifinde negatifi cikti vallahi onca emegime mi yanayim strese mi yanayim sonuca mi yanayim hakkimda hayirlisi olsun ins. Ama bir daha aşılama düşünmediğim kesin şu 14 günü asla kimseye tarif edemem asırlar geçmiş gibi
Adet oldun mu canım.. normalda adeti.kacgunde goruyosun bide asilama kacinci gun yapildi benxe bunlarsa onemli mesela kimisi 15.gunde kimisi 13.gunde asilama olmus belki adetimiz gelmez pozitifi goruruz

Kuzum adete 2 gün var ama öyle birşey imkansız gibi 0.200 değer asla yükseleceğini sanmam hayırlısıyla adet olayımda valla mahvoldum ruhum daralıyor resmen 13 gün bekle bi umut sonuç bugün 13. Gün olsa 3 de olsa çıkardı inan ben beklemiyorum hic

Back
X