• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası oruç

bankacikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
36
Kızlar merhaba, 28.02.2026 tarihinde aşılama oldum. Dün ve bugün oruç tutmadım ama yarın tutmalı mıyım bilmiyorum. Doktorada sormadım. Daha önce ramazanda aşılama yaptıranların fikrine ihtiyacım var

Kuzum ben 25i aşılama oldum sonra oruç tuttum. İftarda ya da sonrası kesinlikle takviyelerimi aldım su içiyorum sahurda vs protein yeşillik ağırlıklı besleniyorum.Bol kabak çekirdeği yiyorum.Dünki sahurda bi afedersin sümüksü leke geldi pembe karışık .Bugün sol kasığımda inanılmaz bir kramp atıyor taa altıma vuruyor ağrısı.Bilmiyorum yerleşme bu kadar erken olabiliyor mu?

Kuzum ben 25i aşılama oldum sonra oruç tuttum. İftarda ya da sonrası kesinlikle takviyelerimi aldım su içiyorum sahurda vs protein yeşillik ağırlıklı besleniyorum.Bol kabak çekirdeği yiyorum.Dünki sahurda bi afedersin sümüksü leke geldi pembe karışık .Bugün sol kasığımda inanılmaz bir kramp atıyor taa altıma vuruyor ağrısı.Bilmiyorum yerleşme bu kadar erken olabiliyor mu?
Merhaba umarım bebeğiniz tutunuyordur🥰 bende 17 şubatta oldum ama leke falan görmedim eğer tutarsa haber verir misiniz

Merhaba umarım bebeğiniz tutunuyordur🥰 bende 17 şubatta oldum ama leke falan görmedim eğer tutarsa haber verir misiniz
İnşallah canım inşallah bizimledirler .Şu ramazanın yüzü suyu hürmetine ♥️🙏🏻Haber veririm inşallah

Merhabalar acaba kaçıncı ğünlerinizdesinz ve belirtileriniz var mı

Ben 28 inde olduğum dediğim gibi 3 gün dediğiniz akıntı sümüksü kahve oldu sonra kesildi aynı dediğiniz gibi 3 gün belim çok ağrıdı benimde bilmiyorum aşılama etkisi mi nedir.. hakkımızda hayırlısı olsun canım

Back
X