Aşılama sonrası progestan kullananlar yardım lütfen

minikbirevhanimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2023
747
1.044
43
Merhaba hanımlar, benim bugün aşılama sonrası ilk günüm ve doktor progestan başlattı. Vajinadan kullanmam gerektiğini söylediler ama bi türlü beceremedim :KK35: sabah bi taneyi denerken elimde eridi başka alıp çok afedersiniz ayna yardımıyla kullandım ama iki saat sonra iç çamaşırımda ilaç parçası gördüm. Tekrar kullanmam gerekiyor mu? Ya da bunun daha kolay bi kullanım şekli var mı? Bilen bacılarım bana yardımcı olur musunuz bu ilk aşılamam çok deneyimsizim

Merhaba hanımlar, benim bugün aşılama sonrası ilk günüm ve doktor progestan başlattı. Vajinadan kullanmam gerektiğini söylediler ama bi türlü beceremedim :KK35: sabah bi taneyi denerken elimde eridi başka alıp çok afedersiniz ayna yardımıyla kullandım ama iki saat sonra iç çamaşırımda ilaç parçası gördüm. Tekrar kullanmam gerekiyor mu? Ya da bunun daha kolay bi kullanım şekli var mı? Bilen bacılarım bana yardımcı olur musunuz bu ilk aşılamam çok deneyimsizim
Canım benım gündüz kullanma zaten ayakta oluyosun akıyo sen gece yatmadan önce atıcaksın uyucaksın ki içerde dursun ilaç😇

Bende aşılama oldum 3. Günüm bugün bana da verdi. Sabah 1 akşam 2 vajinal . Uzanirken dizlerini kir parmaginla hemen ileriye ittir ittirebildigin kadar. 10 dk uzanacaksin 30.dk yürüyeceksin dedi bana. O sürede ilaç dağılıp emiliyor zaten. Kalani da geri çıkıyor içerde gidecek yeri yok canim akmasi normal

aslında bugüne kadar kullandığım en kolay fitil kendisi. Küçük olduğu için kayıp gidiyor.
Aynı ilaçtan bahsediyoruz dimi küçük beyaz kapsül ve pembe kutuda. Progestan ?

Evet evet aynı ilaç ben de ilk başardım sanıyorum ama 15 20dk sonra kalktığımda bi bakıyorum dışarı akmış
Dışarı akıyor ama.
Şöyle akıyor,
Mesela gece koyduğum ertesi gün akıyor. Sabah koyduğum da gece akıyor.
Bütün halinde çıkıyorsa sıkıntı ama sıvı şekilde akıyorsa krem gibi kıvamda,bu zaten olması gereken.
Giden gidiyor merak etmeyin. Fazlası dışarı çıkıyor. Yeter ki ittirebildiğiniz kadar ileri ittirin.

Dışarı akıyor ama.
Şöyle akıyor,
Mesela gece koyduğum ertesi gün akıyor. Sabah koyduğum da gece akıyor.
Bütün halinde çıkıyorsa sıkıntı ama sıvı şekilde akıyorsa krem gibi kıvamda,bu zaten olması gereken.
Giden gidiyor merak etmeyin. Fazlası dışarı çıkıyor. Yeter ki ittirebildiğiniz kadar ileri ittirin.
Ay çok şükür içimi ferahlattınız :KK9: benimki de bütün olarak değil kremsi bi şekilde çıkıyor gün içinde bir bakıyorum gelmiş. Sabah koyduğum gün içinde gelmiş oluyor mesela dedim bi risk olursa ilacın faydasını alamayacağım ama içim ferahladı şu anda çok teşekkür ederim cevabınız için:KK54:

Ay çok şükür içimi ferahlattınız :KK9: benimki de bütün olarak değil kremsi bi şekilde çıkıyor gün içinde bir bakıyorum gelmiş. Sabah koyduğum gün içinde gelmiş oluyor mesela dedim bi risk olursa ilacın faydasını alamayacağım ama içim ferahladı şu anda çok teşekkür ederim cevabınız için:KK54:
Ne demek😍 siz ittirebildiğiniz kadar ileri ittirin,gerisine takılmayın. Şifa olsun🙏🏼💙

Back
X