Yaptir testini sonuc çıkar zaten gebelik oluşmuşsa değerin 10 uzeri çıkar benim 2.0 di 12. Günümde yani negatif işallah sen pozitifi gorursunSelam hayirli sabahlar guruba yeni katildim tecrubeli bayanlardan yardim istiyorum. Ben haZiran 2 de adet oldum asilama yapilacakti ve sekiz tane ignekullandim. Haziranin 16sinda asilama yapildi esimin sonuclarida gayet iyiydi. Su anda 12 gunumdeyim ama belim agriyo adetim gelecekmis gibi cook tedirginim test tatihim temmuz 1erken yaptirsam sonuc alabilirmiyim yoksa beklemem mi daha iyi olur
Ins pozitif cikar cook teşekkür ederim Sagol allah razi olsun sendenYaptir testini sonuc çıkar zaten gebelik oluşmuşsa değerin 10 uzeri çıkar benim 2.0 di 12. Günümde yani negatif işallah sen pozitifi gorursun
Ins pozitiftir sonusc kac aydr ugrasiyoruz allah hepimize bu duyguyu tattirsin ins sende ve bende mitlu haberlerimizi aliriz cook sagol allah razi olsun
evet oyle ama gönul ferman dınlemıyor kanı verdım geldım sol tarafımda ufak bı sancı var adet sancısına benzer bı bel agrısıda oluyo supheye dusuyorumcanm cıkablr ama bnce adet gnunu bkle yınede..... negatf cıkarsa erknmı yaptm dıye dsnceksın snra....
Evet olmamış kaçıncı asilamaydi senin ben 2. Aşılama için bu akşam iğneler başlıyorum. Dün umudumu kaybetmiştim ama bugün yine aynı heyecanla döndüm doktorun yanında. Sende umudunu kaybetme işallah yakın zamanda bebis gelirSonuc 0.100 cikti herhalde yine olmadi
Ins olur seninde cnm benm daha bu ilk asilama denemesiydi esimin gayet iyiydi sonuclari bendese bi sikinti yoktu allahtn umidimizi kesmeyelim ins olurEvet olmamış kaçıncı asilamaydi senin ben 2. Aşılama için bu akşam iğneler başlıyorum. Dün umudumu kaybetmiştim ama bugün yine aynı heyecanla döndüm doktorun yanında. Sende umudunu kaybetme işallah yakın zamanda bebis gelir
Isallh canın bende sonucu aldığımda yıkıldım gözlerim sis gittim doktora amaa vardır bunda da bir hayır rabbim de bizi böyle siniyor demekki. Ama 2. Aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş ısallh bu sefer tutarIns olur seninde cnm benm daha bu ilk asilama denemesiydi esimin gayet iyiydi sonuclari bendese bi sikinti yoktu allahtn umidimizi kesmeyelim ins olur
Ins tutar allah yardimcimiz olsun hepimizin hic bi sorunyokken gercekten cook zor allah isteyen herkese versinIsallh canın bende sonucu aldığımda yıkıldım gözlerim sis gittim doktora amaa vardır bunda da bir hayır rabbim de bizi böyle siniyor demekki. Ama 2. Aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş ısallh bu sefer tutar
Ins tutar allah yardimcimiz olsun hepimizin hic bi sorunyokken gercekten cook zor allah isteyen herkese versin
Amin inşaallah cnmhakknda hayrlııs olsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?