asilama sonrasi test

sevinc-1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
204
162
103
37
Merhaba kizlar,
Benmde fikirlerinize ihtiyacim var. Lutfen yazarmisinz.
Esimde de bende de hic bir hormon bozuklugu vs yok. Tum tahlil tum raporlar temiz cikti.yaklasik 6,7 aydir deniyoruz.

Son adet tarihim 4 nisan. 16 nisanda 3 yumurta ve gayet iyi sperm sayisi ve hiziyla asilama oldum. Doktorum ihtimalin yuksek oldugunu soyledi. Bugun evlilik yil donumumz olmasi sebebiyle 12. Gun doktora gittm. Doktor karindan muayenede hersey guzel gozukuyor rahimde sivi var bebegin tutunacagi yeri vs gosterdi.kist yok dedi kalinlasma cok ii dedi. Adet ile ilgili bisey yok adetin gelmiyor gibi dedi. Ve test istedi. Fakat test sonucum 0.99 cikti.

Beklenen adetim 4 mayis aslinda. Daha 6 gun var. Ama ben artik olmadi die bu defteri kapatiyorm bu ay icin. Henuz doktorumla gorusemedim adette gorunurde yok demisti.
Sizce degerin yukselme ihtimali olabilirmi?

Bende klomen kullandıktan sonra idrar testi sonrada kan testi yaptım ikisi de negatif çıktı bir günüm geçince doktora gittim ultrasonla alttan muayene etti adet olacak gibi görünmüyorsun dedi umutlandırdı beni bende rahat davrandım adet olmayacağımı sandım sabah kalktım lavaboya gittim bide baktım ki kırmızılar gelmiş. Seni üzmek istemem ama kanda ne çıkarsa o doğru çıkıyor genellikle :(

Ya aslinda bende oyle dusunuyorum canm mutlaka dogrudur. Ama ne bilim bi ihtimal boyle olan varmi merak ettm. Tesekkurler cevabn icin

Selam hayirli sabahlar guruba yeni katildim tecrubeli bayanlardan yardim istiyorum. Ben haZiran 2 de adet oldum asilama yapilacakti ve sekiz tane ignekullandim. Haziranin 16sinda asilama yapildi esimin sonuclarida gayet iyiydi. Su anda 12 gunumdeyim ama belim agriyo adetim gelecekmis gibi cook tedirginim test tatihim temmuz 1erken yaptirsam sonuc alabilirmiyim yoksa beklemem mi daha iyi olur

Selam hayirli sabahlar guruba yeni katildim tecrubeli bayanlardan yardim istiyorum. Ben haZiran 2 de adet oldum asilama yapilacakti ve sekiz tane ignekullandim. Haziranin 16sinda asilama yapildi esimin sonuclarida gayet iyiydi. Su anda 12 gunumdeyim ama belim agriyo adetim gelecekmis gibi cook tedirginim test tatihim temmuz 1erken yaptirsam sonuc alabilirmiyim yoksa beklemem mi daha iyi olur
Yaptir testini sonuc çıkar zaten gebelik oluşmuşsa değerin 10 uzeri çıkar benim 2.0 di 12. Günümde yani negatif işallah sen pozitifi gorursun

Ins pozitiftir sonusc kac aydr ugrasiyoruz allah hepimize bu duyguyu tattirsin ins sende ve bende mitlu haberlerimizi aliriz cook sagol allah razi olsun

Ins pozitiftir sonusc kac aydr ugrasiyoruz allah hepimize bu duyguyu tattirsin ins sende ve bende mitlu haberlerimizi aliriz cook sagol allah razi olsun

canm cıkablr ama bnce adet gnunu bkle yınede..... negatf cıkarsa erknmı yaptm dıye dsnceksın snra....

Sonuc 0.100 cikti herhalde yine olmadi
Evet olmamış kaçıncı asilamaydi senin ben 2. Aşılama için bu akşam iğneler başlıyorum. Dün umudumu kaybetmiştim ama bugün yine aynı heyecanla döndüm doktorun yanında. Sende umudunu kaybetme işallah yakın zamanda bebis gelir

Evet olmamış kaçıncı asilamaydi senin ben 2. Aşılama için bu akşam iğneler başlıyorum. Dün umudumu kaybetmiştim ama bugün yine aynı heyecanla döndüm doktorun yanında. Sende umudunu kaybetme işallah yakın zamanda bebis gelir
Ins olur seninde cnm benm daha bu ilk asilama denemesiydi esimin gayet iyiydi sonuclari bendese bi sikinti yoktu allahtn umidimizi kesmeyelim ins olur

Ins olur seninde cnm benm daha bu ilk asilama denemesiydi esimin gayet iyiydi sonuclari bendese bi sikinti yoktu allahtn umidimizi kesmeyelim ins olur
Isallh canın bende sonucu aldığımda yıkıldım gözlerim sis gittim doktora amaa vardır bunda da bir hayır rabbim de bizi böyle siniyor demekki. Ama 2. Aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş ısallh bu sefer tutar

Isallh canın bende sonucu aldığımda yıkıldım gözlerim sis gittim doktora amaa vardır bunda da bir hayır rabbim de bizi böyle siniyor demekki. Ama 2. Aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş ısallh bu sefer tutar
Ins tutar allah yardimcimiz olsun hepimizin hic bi sorunyokken gercekten cook zor allah isteyen herkese versin

Back
X