• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA SONRASI TÜP BEBEK.

Mrssesa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
38
Kızlar merhaba,
1 aşılamam klomen ile nagatif
2 aşılamam ganolf + ovitreel
3 aşılamam yina ganol f + ganop..
aşılamamın 9. günündeyim ama adet olacakmış gibi ağrım var, daha önce etlik şehir hastanesine gittim ancak 2 ganol f ile aşılama olmadan tüp bebeğe geçiremeyeceklerini söylediler, sorum ise şu etlikte tüp bebek yaptıran varmı inci kahyaoğluna bu süreçte ne kadar ankarada kalmam gerekiyor il dışından gideceğim onu merak ediyorum iş yerim izin konusunda sıkıntı çıkarıyor benim gibi bu süreçte olan var mı ?

Ben Bilkent şehir hastanesinde gitmiştim canım doğru 2 iğnededen sonra tüp bebeğe geçiriyorlar bu her yerde böyle devlet desteği için. İstersen on tane hapla aşılama yaptır iki tane iğneli yaptıktan sonra mecburen geçiriyorlar

Kızlar merhaba,
1 aşılamam klomen ile nagatif
2 aşılamam ganolf + ovitreel
3 aşılamam yina ganol f + ganop..
aşılamamın 9. günündeyim ama adet olacakmış gibi ağrım var, daha önce etlik şehir hastanesine gittim ancak 2 ganol f ile aşılama olmadan tüp bebeğe geçiremeyeceklerini söylediler, sorum ise şu etlikte tüp bebek yaptıran varmı inci kahyaoğluna bu süreçte ne kadar ankarada kalmam gerekiyor il dışından gideceğim onu merak ediyorum iş yerim izin konusunda sıkıntı çıkarıyor benim gibi bu süreçte olan var mı ?
Bir şey sormak istiyorum. Mesela aşılama olumsuz sonuçlandı yani adet oldunuz. Sonraki aşılamaya ne zaman başlandı. 1 Ay ara mi verildi yoksa o Ay tekrar mı yapildi

Bir şey sormak istiyorum. Mesela aşılama olumsuz sonuçlandı yani adet oldunuz. Sonraki aşılamaya ne zaman başlandı. 1 Ay ara mi verildi yoksa o Ay tekrar mı yapildi
Ben negatifi görüp adet oldugumun 2. Günü gidip başlamıştım bi sonraki asılamaya ara verilmedi ama isteyen ara verebilir tabi

Genelde devletler 1 Ay ara veriyor gibi anlamıştım başka yorumlardan. Ama sizde ara verilmediyse olumsuz olursa bende sansimi deneyeyim
Belki hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyordur bilemiyorum benimki hiç ara verdirmedi

Back
X