Öncelikle merhaba adaşım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim en başından beri çocuk sahibi olmak istedik ama evlendikten sonra pcos hastası olduğumu öğrendim hiç korunmadan 6 ay beklememizi söyledi doktorum bekledik ve olmadı. Aşılama önerildi 2 aşılama yaptırdım ama yine olmadı. Tüplerime bakmak istediler hsg çektirdim temiz çıktı son çare tüp bebek denildi. Hsg den sonra hamile kalanlar oluyor diye bir süre bekledik yine olmadı. Psikoloji diye birşey kalmadı. Tüp bebek yaptırdık geçen sene tutmadı ve çok yorulduk ve yıprandık hem maddi hem manevi olarak çok yorulduk. Kistim büyüdü ve laparaskopik kist ameliyatı oldum haziranda yine 4 ay bekle dediler bekledik yine olmadı. Vücudumda artık kist yok derken tekrardan bir çikolata kisti daha çıktığını öğrendim. Yolumuz başa dönmüştü artık anne olamayacağımı düşünmüştüm bütün umudum bitmişti. Ameliyatım sonrası kistimin alındığı yumurtalıkta hiç yumurtlamam olmadı artık tek yumurtalığa kalmıştım. Ocak,şubat ve mart çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalıştım yine olmadı. Artık 1.5 sene sonra tekrar tüp bebeğe karar verdik. Burda araştırdım herkes gün gün test yapıyor kontrol ediyor ilk tüp bebeğim biraz acemiliğime geldi ne yapmam gerektiğini anlamamıştım. Test sipariş verdim 5. Günden itibaren test yapmaya başladım. 3 yıldır hiç çift çizgi görmemiş biri olarak minicik bir hafif çizgi vardı net bile değildi. Eşime bile söyleyemedim bekledim belki kuruma çizgisidir diye. Sonra gün gün test yaptım her gün koyulaştı, eğer koyulaşma olmazsa silik olursa dış gebelik olabiliyor diye okudum. Testin 4. Günü dayanamadım ve gittim kan verdim ve orda gördüm. Transferimin 8. Gününde 163,040 10. Gününde 307,450 12. Gününde 975,300 şeklinde çıktı.Eşimin doğum gününde öğrendim salı günü kese için doktorum çağırdı. Ne olursa olsun vazgeçmeyin psikolojik çok etkileniyor insan ama bu sefer düşünmedim kitap okudum dua dinledim zikir çektim. Rabbim benim gibi bebek sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah(amiiin) biraz uzun oldu kusura bakmayın