• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA SONRASI VÜCUDUMUZDAKİ DEĞİŞİKLER

1111naz2011

NAZ
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
112
85
53
İlk asilamamda çok kasık ve bel ağrım olmuştu yuruyemiyordum bile batiyordu kasiklarim göğüslerim şişmişti ve elimi bile dokunamiyordum 2.asilamam da yine kasiklarimda ağrı var ama çok az arada batma oluyor göğüslerim yine şişti ama ağrım yok yüzüm sivilce doldu ,vücut ısımda artış var sizde de oluyor mu lütfen yazar mısınız herkesde değişir bu belirtiler ama yinede sormak istedim

Canım öncelikle hayırlı olsun umarım Hayırlı haberini alırız biran önce,belirtiler kişiden kişiye göre değişir bende de sivilce çıktı hemde iki kaşımın arasına :) vücut ısımda değişiklikler oluyor tansiyonum düşüyor felan pişman...ama bunların hepsi aşılama ve sonrası kullandığımız ilaç ve jelin yan etkileri.genelde bu kadar erken bişey olmaz.sakin ol bence bol bol da dua et senin ilki olmuştu zaten ,aman bunuda dikkatsizlik yapayım deme strester uzak dur.

Canım öncelikle hayırlı olsun umarım Hayırlı haberini alırız biran önce,belirtiler kişiden kişiye göre değişir bende de sivilce çıktı hemde iki kaşımın arasına :) vücut ısımda değişiklikler oluyor tansiyonum düşüyor felan pişman...ama bunların hepsi aşılama ve sonrası kullandığımız ilaç ve jelin yan etkileri.genelde bu kadar erken bişey olmaz.sakin ol bence bol bol da dua et senin ilki olmuştu zaten ,aman bunuda dikkatsizlik yapayım deme strester uzak dur.
Öyle yapıyorum evde yatıyorum sürekli kendimi rahatlatmak için kitap okuyorum dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü gurdurur inşallah yarın kan vereceğim göğüslerim deki ağrı azaldı ama bsgirsaklarim çok çalışıyor sürekli tuvaletteyim normal de ben kabızlık çekerim anlamadım adet öncesi ishal olurdum ama öyle değil yarın bi gelseydi kendimi dinlemekten vazgecerdim

Öyle yapıyorum evde yatıyorum sürekli kendimi rahatlatmak için kitap okuyorum dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü gurdurur inşallah yarın kan vereceğim göğüslerim deki ağrı azaldı ama bsgirsaklarim çok çalışıyor sürekli tuvaletteyim normal de ben kabızlık çekerim anlamadım adet öncesi ishal olurdum ama öyle değil yarın bi gelseydi kendimi dinlemekten vazgecerdim
Yarın iki haftan doluyormu ne güzel geri sayımın bitmiş İNŞALLAH yarın hayırlı haberler alırsın.Bana haber ver tamam mı :)

Guzell hayirli haberlerle gel insallahh...rabbimsana bu sefer simsıkı tutundursun bebegini...
Inşallah canım insallah dün hiç umudum yoktu ama bu sabah bi heyecanla uyandım hayırlısı rabbim yardım etsin hepimize hayırlısı ile gelir inşallah bebeklerimiz şu cuma günün hayrina hepinizin duası kabul olur inşallah

Back
X