Aşılama Asilama sonrasi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamadan sonraki 3 gün iliski önerdi doktorum. 3 günden sonra sizin isteğinize bagli dedi. Yine de isimizi şansa birakmamak icin 1 gün iliski bir gün dinlen seklinde yapıyoruz. Asilamanin bugün 9.günü. insallah guzel sonuclari aliriz
Sonuç hayırlı haberdir inşallah cnm

Amin inşallah ben 15 . Günde tam çıktı belirtiler göğüs ağrım oldu bı on gün sonra bulantılarım başladı bakalım inşallah kalp atışını da duyarız

Amin inşallah ben 15 . Günde tam çıktı belirtiler göğüs ağrım oldu bı on gün sonra bulantılarım başladı bakalım inşallah kalp atışını da duyarız
Maşallah inşallah kalp atışını da duymak nasip olur🙏 bende bugun 8. Günm ne gibi belirtileriniz vardı acaba

Size en büyük tavsiyem sakın 15 günden önce kan testi idrar testi yapmayın ben 10. Günde yaptım 1.66 çıktı moralim bozuldu 15. Gün yapınca 40 kusur çıkmıştı. Bende sadece kasıklarımda ara ara ağrı oldu ve ben hep dinlendim hep uzandım annem geldi baktı bana

Ben çalışıyorum 6 gün Boyunca belimde ve kasıklarım da çok ağrı oldu. 2 gündür de sadece sağ kasığım da ağrı var. 15 gün keşke bekleyebilsem hafta sonu ctesi yapayım diyorum 12 gün oluyor ama olumsuz sonuçlanmasından korkuyorum.

Bence bekleyin test yapmayın ve kendinizi çok yormayın ben bolbol badem çekirdeği kabak çekirdeği ceviz ve yatmadan önce süt içtim tutulmasına yardımcı olunuyor avakado da 2 tane zor yiyebildim

Bence bekleyin test yapmayın ve kendinizi çok yormayın ben bolbol badem çekirdeği kabak çekirdeği ceviz ve yatmadan önce süt içtim tutulmasına yardımcı olunuyor avakado da 2 tane zor yiyebildim
Bnde incir tüketiyorum ama bilmiyorum ya bu defa da olmazsa çok yoruldum galiba artık kaldıramam

Ben bugün aşılamadan sonra 7. Güne giriyorum bugün belim de ve sırtımda aşırı ağrı oldu çok dazla akıntım ve ara ara adet ağrısı gibi ağrı geliyor normalde adet günüme 5 gün görünüyor bu yüzden mi ağrılarım başlamıştır acaba?

Ben bugün aşılamadan sonra 7. Güne giriyorum bugün belim de ve sırtımda aşırı ağrı oldu çok dazla akıntım ve ara ara adet ağrısı gibi ağrı geliyor normalde adet günüme 5 gün görünüyor bu yüzden mi ağrılarım başlamıştır acaba?
Sonucunuz ne acaba benimde adet ağrılarım var

Yaa çok güzel bir haber Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah benimde bugün tam 1 hafta oldu aşılama kramp giriyor kasıklarıma başka belirti ne yaşadınız biraz bahsedermisiniz rica etsem
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun 🤍 çok fazla belirtim olmadı benim sadece aşılamadan 11 gün sonra adet günümdü ve günüme 3 gün kala normal adet ağrılarım gelmeye başladı bazen tek sol kasığımda bir sızlama batma gibi oluyodu ara ara ben adetimin geleceğini düşünmüştüm tamamen o belirtiler vardı sonra bir gün geçince test yapti aşılamanın 12. Günüydü öyle öğrendim canim

Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun 🤍 çok fazla belirtim olmadı benim sadece aşılamadan 11 gün sonra adet günümdü ve günüme 3 gün kala normal adet ağrılarım gelmeye başladı bazen tek sol kasığımda bir sızlama batma gibi oluyodu ara ara ben adetimin geleceğini düşünmüştüm tamamen o belirtiler vardı sonra bir gün geçince test yapti aşılamanın 12. Günüydü öyle öğrendim canim
Amin inşallah canım teşekkür ederim bende beklemedeyim 2 gün var adetime adet öncesi sendromları yaşıyorum bakalım hayırlısı

Back
X