Aşılama sonrası

Pirenses annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
6
0
1
25
Kızlar ben 18 temmuzda cip aşılama oldum sekiz gün oldu da test yaptım ikici çizgi hafif berilti çıktı sonra bugün yarın birşey çıkmadı sonra az miktarda kahve rengi kanamam oldu nolmrde test yapma günüm 1 Ağustos bireyde ağrılarım oluyor

Kızlar ben 18 temmuzda cip aşılama oldum sekiz gün oldu da test yaptım ikici çizgi hafif berilti çıktı sonra bugün yarın birşey çıkmadı sonra az miktarda kahve rengi kanamam oldu nolmrde test yapma günüm 1 Ağustos bireyde ağrılarım oluyor
Merhaba hayırlı uğurlu olsun bence gebesiniz💐
Banada bilgi verirmisiniz bende olucam ağrılı bi işlem mi hsg istiyor mu çok panik ve çağresiz durumdayım

merhaba sonucun ne çıktı acaba? 1 ağustosta bende aşılama oldum. herhangi bir belirti yaşadınız mı?

reglin 3. gününden itibaren 5 gün famara kullandım yumurta geliştirici olarak. Daha sonra yumurta takibi ve ovitrelle iğne kullandım. Yumurta takipleri için ve aşılama işlemi için toplam 3500 verdim ben. Doktorun muayne ücreti 600 tl. Aşılama işlemi içinde 2500 tl alıyormuş. Ben Ankaradayım ama şehire ve doktora göre mutlaka fiyatlar değişiyordur.

Back
X