Aşılama sonrası

Beybi59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar merhaba, 16 temmuz son adet tarihim . 24 Temmuzda aşılama yapıldı. 10 gün duphaston kullan 12. gün (05.08.2026) teste gel dedi doktor. ama benim 1 agustosta kahverengi akıntılarım başladı ve hala devam ediyor . adete daha 5 gün var .Sizce regl öncesi mi ? Aşılamadan sonra bu durumu yaşayan var mı?

benim de akıntım oldu ama o kadar devam etmedi bence sen bugün beta testi yaptır doktorun dediği gibi duphaston sanırım progestanın benzeri. O da adeti engelliyor olabilir bugün test yaptır bakalım ne olacak

benim de akıntım oldu ama o kadar devam etmedi bence sen bugün beta testi yaptır doktorun dediği gibi duphaston sanırım progestanın benzeri. O da adeti engelliyor olabilir bugün test yaptır bakalım ne olacak
Kan verdim sonuç bekliyorum. Sizin sonuç ne oldu?

Bende progestron bıraktığım gibi leke oldu sonradan adet oldum eğer sizin negatif ise bence bırakın adet olun diye

Aşılamadan sonra 10 gün kullan bırak 12. gün teste gel demişti doktor. öyle kullandım
İnşallah yerleşme lekesidir duphaston kullanınca normalde yerleşme lekesi dışında lekelenme olmaması lazım

İnşallah yerleşme lekesidir duphaston kullanınca normalde yerleşme lekesi dışında lekelenme olmaması lazım
adete 3 gün kaldı ama hala kahverengi akıntılar geliyor. test yapsam mı acaba

Doktorum bana duphastondan sonra 1 hafta bekle. Test yapma dedi. Duphastonun adeti tutma özelliği var dedi. Ben de bekliyorum.

Hic evde test yaptiniz mi erken biliyorum ama 8. Gunumdeyim test negatif moralim bozuldu ister istemez

`