Kan verdim sonuç bekliyorum. Sizin sonuç ne oldu?benim de akıntım oldu ama o kadar devam etmedi bence sen bugün beta testi yaptır doktorun dediği gibi duphaston sanırım progestanın benzeri. O da adeti engelliyor olabilir bugün test yaptır bakalım ne olacak
Merhaba gonalf mi kullandınız kaç günde büyüdü yumurtalarKan verdim sonuç bekliyorum. Sizin sonuç ne oldu?
Bende progestron bıraktığım gibi leke oldu sonradan adet oldum eğer sizin negatif ise bence bırakın adet olun diyeKızlar merhaba, 16 temmuz son adet tarihim . 24 Temmuzda aşılama yapıldı. 10 gün duphaston kullan 12. gün (05.08.2026) teste gel dedi doktor. ama benim 1 agustosta kahverengi akıntılarım başladı ve hala devam ediyor . adete daha 5 gün var .Sizce regl öncesi mi ? Aşılamadan sonra bu durumu yaşayan var mı?
Ben yarın evde test yapacağım 10’unda kan ver denmişti ama beklenen adet tarihim yarınKan verdim sonuç bekliyorum. Sizin sonuç ne oldu?
evet Gonal-F kullandım 5 gün boyunca sonra kontrole gittim büyümüştüMerhaba gonalf mi kullandınız kaç günde büyüdü yumurtalar
Benim sonuç 3,5 çıktıBen yarın evde test yapacağım 10’unda kan ver denmişti ama beklenen adet tarihim yarın
12 nci gün mü bugün inşallah yükselirBenim sonuç 3,5 çıktı
Evet 12. Gün12 nci gün mü bugün inşallah yükselir
Geç döllenme olabilir 14 nci dün tekrar verin ilk tedaviniz miEvet 12. Gün
Evet ilk tedavimGeç döllenme olabilir 14 nci dün tekrar verin ilk tedaviniz mi
Yerleşme lekesi görünüz mü 10 ncü günden sonra en belirgin özelliği o tutup tutmadığınınEvet ilk tedavim
8.günden beri kahverengi akıntı geliyorYerleşme lekesi görünüz mü 10 ncü günden sonra en belirgin özelliği o tutup tutmadığının
8.günden beri kahverengi akıntı geliyor
Duphaston kullanıyor mısınız8.günden beri kahverengi akıntı geliyor
Aşılamadan sonra 10 gün kullan bırak 12. gün teste gel demişti doktor. öyle kullandımDuphaston kullanıyor mısınız
İnşallah yerleşme lekesidir duphaston kullanınca normalde yerleşme lekesi dışında lekelenme olmaması lazımAşılamadan sonra 10 gün kullan bırak 12. gün teste gel demişti doktor. öyle kullandım
adete 3 gün kaldı ama hala kahverengi akıntılar geliyor. test yapsam mı acabaİnşallah yerleşme lekesidir duphaston kullanınca normalde yerleşme lekesi dışında lekelenme olmaması lazım