• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası...

hayır bende öyle bişey olmadı zaten hemşireler o işlemden sonra bilgilendiriyor eğer ayağa kalktığında bi sıvı gelirse korkma o spermi yıkadığımız sıvı dedi ben böyle biliyorum cnm.

Aşilama işleminden kalkinca spermin geri geldigini hissettiniz mi.bu normal mi

hayır bende öyle bişey olmadı zaten hemşireler o işlemden sonra bilgilendiriyor eğer ayağa kalktığında bi sıvı gelirse korkma o spermi yıkadığımız sıvı dedi ben böyle biliyorum cnm.

Dün ilk asilamam yapildi.kalktigimda islaklik oldu.cok tedirgin oldum butun ugraslar bosa mi gitti diye:KK43:

Dün ilk aşilamam oldu.kalktigimda islaklik oldu.cok tedirgin oldum butun ugraslar bosa mi gitti diye:KK43:

Beni de 40 dakik falan.2 yildir istiyoruz biz.gorunur de sorun yok .daha once klomen catlatma ignesi denedik olmadi asilama deniyoruz iste .

ama içimden bi ses olmucak diyo Allahtan ümit kesilmez alıştık ya artık her ay adet görmeye belki psikolojiktr

Surekli gittigim dokturum yapti ozel hastanede.cok iyi bi doktor ama merkezde yaptirmadigima pisman oldum daha duzenlidir merke ler bi de 2 saat falan yatiriyorlarmis islemden sonra.umarim gerek kalmaz bu ay olur ama olmazsa bir tane de merkezde denemeyi dusunuyorum

Surekli gittigim dokturum yapti ozel hastanede.cok iyi bi doktor ama merkezde yaptirmadigima pisman oldum daha duzenlidir merke ler bi de 2 saat falan yatiriyorlarmis islemden sonra.umarim gerek kalmaz bu ay olur ama olmazsa bir tane de merkezde denemeyi dusunuyorum
allah inşallah nasip ederde tekrar gerek kalmaz yaş kaç bu arada

Back
X