Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşilama işleminden kalkinca spermin geri geldigini hissettiniz mi.bu normal mi
yok cnm korkmana gerek yok benimde ilk aşılamam bakalım hayırlısı sizdeki sorun neDün ilk asilamam yapildi.kalktigimda islaklik oldu.cok tedirgin oldum butun ugraslar bosa mi gitti diye![]()
1 saat kadar seniSeni ne kadar yatirdilar aşilama sonrasi
bizimde aynı 2 senedir yok bu benim ilk tedavim oda aşılama ile başladı bakalım pek ümitlenmiyorum ama hayırlısıBeni de 40 dakik falan.2 yildir istiyoruz biz.gorunur de sorun yok .daha once klomen catlatma ignesi denedik olmadi asilama deniyoruz iste .
bizim sorun bulanamıyor doktorlar normal yolla hamile kalabilirsin diyo ama 2 senedir olmuyo bende aşılama denemek istedimSenin sorunun nedir
evet aynen senHayirlisi olur insallah ikimiz icinde.asilamani tüp bebek merkezinde mi yaptirdin
allah inşallah nasip ederde tekrar gerek kalmaz yaş kaç bu aradaSurekli gittigim dokturum yapti ozel hastanede.cok iyi bi doktor ama merkezde yaptirmadigima pisman oldum daha duzenlidir merke ler bi de 2 saat falan yatiriyorlarmis islemden sonra.umarim gerek kalmaz bu ay olur ama olmazsa bir tane de merkezde denemeyi dusunuyorum
bana verdi crinone diye bi ilaç teste kadar onu kullanmamı istediYok vermedi.sana