• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrasıııı

Bilinmeyen00

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar selamlar. Cuma günü aşılama oldum. Aşılama sonrası hangi besinler tüketilmesi ve tüketilmemeli?
Ne yapmam lazım hangi durumlardan kaçınmalıyım?
Ve kasıklarımda, bel kısımda, ara ara sancılar oluyo. Sizce tutunma belirtileri nelerdir? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Şuan ağrı yaşaman çok normal kullandığın iğne ve çatlatma iğnesinden kaynaklı ağrılar. Ağır iş yapma olabildiğince dinlen bol su iç protein tüket. Benim de bugün 13. Günüm bugün test yaptım negatif 16. Günü bekliyorum kan testi vermek için nasip artık

Şuan ağrı yaşaman çok normal kullandığın iğne ve çatlatma iğnesinden kaynaklı ağrılar. Ağır iş yapma olabildiğince dinlen bol su iç protein tüket. Benim de bugün 13. Günüm bugün test yaptım negatif 16. Günü bekliyorum kan testi vermek için nasip artık
İnşallah 16.günde test verdiğinizde pozitif olur kucağınıza alırsınız bebişinizi

Kızlar selamlar. Cuma günü aşılama oldum. Aşılama sonrası hangi besinler tüketilmesi ve tüketilmemeli?
Ne yapmam lazım hangi durumlardan kaçınmalıyım?
Ve kasıklarımda, bel kısımda, ara ara sancılar oluyo. Sizce tutunma belirtileri nelerdir? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Tutunma asilama gununu saymazsak 6-10 gunlerde basliyor kuzum. Ben de asilama oldum 10. Gunundeyim test verme zamanini bekliyorum bakalim

Back
X